Skinny Mocca-Latte

I min søken på nye oppskrifter med mine nye ingredienser har jeg laget en skatt. En mocca-latte som smaker himmelsk og kan fylle magen mens den reparerer søtsuget du ikke klarer å overse.

mirakelkaffe

Jeg gjorde ikke annet enn å prøve. Frykten var at det ikke skulle smake godt, men jeg fikk straks smake at dette var noe å anbefale.

That’s it! Jeg ser at de er utsolgt for den rene sjokoladesmaken nå, muligens etter grøtinnlegget kanskje? Ler. Men det er jo mulig å bruke karamell også, det er sikkert like godt. Jeg skal forsøke meg på en frappe i neste omgang. Der er det jo karamell som ruler!

Del dette innlegget med noen som elsker mocca-latte!

6 kommentarer

  1. Hei!
    Jeg meldte meg akkurat på maillisten for å få tilgang til å se treningsprogrammet/dietten din. HVor finner jeg de tidligere mailene du har sendt ut?

  2. Dette er såå godt! Jeg prøvde det ut for en ukes tid siden, og har drukket det nesten hver dag siden. Jeg pleier å la kaffen bli kald, og deretter ta litt isbiter i. Sendte deg snap for noen dager siden, kanskje du fikk litt inspirasjon der? Uansett, lykke til med innspurten av prosjektet, det er helt beundringsverdig at du har holdt ut så lenge!

  3. så godt da =) jeg har bestilt meg sukrin gold nå og tenkte og teste det ut =)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *