Level rice cake

Etter to dager med treningsfri var det vanskelig å komme seg opp av senga. Ungen var våken, øynene mine våknet etter hvert, men kroppen ville ikke røre seg. Jeg brukte ekstra lang tid på å våkne i dag, rett og slett. Med et A4-liv ville jeg aldri ha rukket jobb i tide. Flaks for meg at jeg har et annet liv. Alt fra A3 til A5 liksom.

Jeg og ungen tok frisk luft for å få i gang dagen. Hun på sykkelen til barnehagen og meg løpende etter på tom mage. Det ble 30 minutter med jogging. God samvittighet.

mars_avancia_2

Smaken av riskaker etter trening er noe helt unikt. På diett forstår man hvor mye mat man har hatt tilgjengelig og tatt for gitt i hverdagen. Level Rice Cake har blitt et eget begrep i mitt hode. Man trener hardt, står på gjennom økten og trosser eventuelle nedturer i humøret. Når siste sett er gjennomført vet du det.

Du har nådd Level Rice Cake.

Smaken av denne riskaken er ikke det samme for meg og deg. Du vil tenke at den er kjedelig. Jeg har gledet meg i allerede noen timer til å smake på den. Med litt sol i tillegg, så kan det ikke bli feil. 

mars_avancia_4

Bukse fra X-life HER og topp HER (adlinks)

mars_avancia_3mars_avancia_1

mars_avancia

Dette var dagens ‘ikke et eneste normalt ansikt i noen bilder på grunn av sola-bildeserie’. Håper du likte den. Her går dagen i ett. Ny fettprosent skal måles i kveld på Partner Gym. Gleder meg! Lag deg en fin dag, det har jeg allerede gjort.

17 kommentarer

 1. Hørtes ut som en hektisk start på morgenen, og da er det bra at man ikke har noe A4-liv nei. Synes du er kjempeflink, og jeg heier på deg 🙂 Det er beundringsverdig den ståpåviljen du viser 🙂

  Ønsker deg en kjempefin ettermiddag 🙂

  Hilsen Toril

 2. Dette blir SPENNENDE! Det du har fått til så langt er mer enn nok å være stolt av uansett:) Forøvrig, jeg står nå opp tre ganger i uka klokken halv syv og jogger. I forrige uke fikk jeg med meg svogeren min og. Jeg hadde lenge ambisjoner om å begynne med det, men jeg fikk ikke ordentlig motivasjon før jeg begynte å følge prosjektet ditt! Det er vel kult:)

 3. Synes nå riskaker er godt jeg da, selvom jeg ikke trener spesielt mye for tiden 😉
  Ha en fin kveld! 🙂

 4. Kan du fortelle om jobben din, om hvordan du fikk den og slikt?

 5. Den rosa sportsbhen du har under toppen, hvor er den fra igjen? 🙂

 6. Det er fullt mulig å spise variert, det kommer bare an på hvor godt man forstår sammensetningen av fett, protein og karbohydrater 🙂 Takk, takk. Kult at dere setter pris på mail når det kommer svar!

 7. Hei Anette Marie 🙂 Så utrolig flink og dedikert du er til fitnessprosjektet og FOR noen resultater, imponert! 🙂
  Jeg lurer på om du kan fortelle litt om BCAA, jeg trener mye (5-6 dager i uken) og har lest litt rundt om det på nett, men føler jeg trenger det forklart på en annen måte om du kan hjelpe til?
  Når skal det brukes? til/for hva? hvordan hjelper det kroppen?

 8. Heihei! Er det bare jeg som skjønte nada da du skrev at nåværende fettprosent på Mail var 25,6 % eller noe?:) lå ikke du på 12% her om dagen hehe? Skrivefeil?

  Lykke til med innspurten!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *