19 dager igjen til scenen

Tenk det. Helt sykt. Jeg skjønner ikke hvor all tiden har blitt av. Alle måltidene, alle treningsøktene. Alt virker litt absurd i øyeblikket. Tiden har gått så raskt?

mars_xlife_1

Jeg er vel hjemme igjen. I den trygge og gode leiligheten min. Det føles godt! I dag har jeg valgt å ta en ekstra dag treningsfri, det kan jeg ikke ha vondt av. Slapper av, rydder litt, lager mat. Jeg hadde også fått en ny pakke fra x-life (adlink) i posten. Mye trening krever gode klær. Og motiverende klær, ikke minst!

Den buksa jeg har på meg fant jeg tilfeldig i en butikk nede i Marbella. Den kostet 180 kroner og er i stretch. Føler virkelig at jeg har gjort en kupp med den altså! Og genseren er fremdeles fra en butikk i Marrakech. Dere spør ofte om den. Synd jeg ikke bare kunne lenket den opp for dere. 

mars_xlifemars_xlife_3

Ny sports-bh i størrelse M/S. Den var trang. Fungerer nok bra når jeg trenger at det skal sitte på plass, men den kunne vært litt større faktisk. Den sitter uansett godt og riktig. Jeg er kresen på disse, derfor går jeg ofte til innkjøp av nye. Viktig at mine kjæreste skal ligge godt under treningsøkten. Du finner den her.

mars_xlife_5

Topp her

mars_xlife_4

Denne buksa har jeg gleder meg til å få helt siden jeg så venninna mi trene i den. Smashing tights som gjør meg i godt humør. Kan ikke bare trene i sort og hvitt. Better Bodies-tights her.

mars_xlife_6

Shorts her

mars_xlife_2

I tillegg til klærne har jeg også fått Sukrin+, Sukrin Gold, Stevia med karamellsmak og med sjokoladesmak. Jeg gleder meg helt villt til å bli ferdig med dietten. Grunnen til det er at jeg skal lage masse, masse god mat fremover. Sunn mat! Det er forresten tilbud på bakevarer akkurat nå. Sjekk det ut her

mars_xlife_8

Nå er det middag på mor. Jeg har dette måltidet tre ganger om dagen. Flaks for meg at jeg elsker torsk. Mange av dere spør hva jeg krydrer fisken med. Det er i hovedsak paprikapulver og sitronpepper det går i.

mars_xlife_7

Det er maten som er avgjørende for å bygge muskler, tenkt litt på det. Du blir hva du spiser, bokstavelig talt. Jeg føler ikke at jeg sulter meg selv heller. Ikke ennå. Denne uken blir nok litt tøffere uansett. Jeg er på 100 kalorier mindre enn i forrige uke, så jeg kan vel egentlig ikke uttale meg før i kveld.

Nå skal jeg hente jentungen i barnehagen. Det blir kos å få henne hjem nå kjenner jeg! Mon tro hva hun får til middag i dag? Flaks at hun også elsker fisk!

6 kommentarer

 1. Jammen er det likevel mye mat du spiser! Det er jo det som skal omdannes til muskler! Dette greier du, og jeg heier på deg! Det vises kjempegodt at du har fått muskler av treningen din 🙂

  Tipper det blir kjempekoselig å få hjem datteren din, og tipper hun har savnet mammaen sin mens du har vært bortreist. Hun er jo så kjempesøt <3 🙂

  Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

  Hilsen Toril

 2. Hei Anette:) jeg ville bare si ifra om at bildene dine ikke kommer opp når man leser bloggen din fra mobilen. Kanskje det bare er jeg som har dette problemet, men det syns jeg er rart- for har vært sånn nå de siste dagene og jeg har ingen problemer med andre nettsider.

  Ps! Du er rå! Heier på deg!:)

 3. kristina

  Og på et lite øyeblikk ble min dårlige dag til noe bedre. Du skriver så vakkert. Jeg ble totalt oppslukt og måtte innlegg etter innlegg. Anette Marie, Jeg heier på deg! Og jeg takker deg. I morgen skal jeg få en god dag, og det med god hjelp fra deg. Du inspirerer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *