Gutter i Bik Bok-bukser

Gutten jublet. Det hørtes ut som en seier hadde inntatt hjertet til Simen idét Christian hoppet frem. Simen hadde endelig overbevist mannen om at dette var greit. Det var lov. Christian på sin side var veldig skeptisk, men nå sto han der. Nå sto han der med det breieste smilet og beundret seg selv i speilet.

Det hele startet for ett år siden. For ett år siden hadde Simen blitt med en tilfeldig jente hjem. Han hadde lekt slem gutt hele natten, selv om han innerst inne er snill. Da han skulle forlate åstedet fikk han et problem. Han fant ikke buksa si. På åstedet som allerede hadde satt spor i en ung jentes hjerte, skulle han nå stikke henne en aller siste gang.

Han måtte låne en bukse av henne.

Jenta fant ivrig frem en bukse, mens Simen kjente samvittigheten puste ham i øret. Å ta med seg noe fra et åasted er det verste man kan gjøre, og det visste Simen veldig godt. Han hadde aldri trengt å bryte spillereglene sine før, men nå sto han der. Sliten og trøtt. Uten bukse. Og nå kom denne jenta til å tro at Simen skulle komme tilbake med buksa. Det skulle ikke skje, det visste han selv om han antydet at alt var fint. Han fikk en bukse slengt i hånda. Jenta satt der med bustete hår og smilte innpakket i en blomstrete dyne. Han måtte smile tilbake. Det smilet som kunne unngå en konfrontasjon, det var i alle fall 97 prosent sikkert. Redningssmilet. Smilet som ikke fantes ekte, han ville bare komme seg hjem.

De muskuløse beina til Simen var hakket for stor for buksen. En lysegrå joggebukse fra Bik Bok. Størrelse XS. Han kom til å rakne den.

Etter langt og lenge, og lenger enn langt, var buksa på. Simen lo og skøyet mens han sto i buksa. Han lo en god stund før han registrerte at ansiktet hennes hadde frøset til. Jenta satt med store øyne og så plutselig skrekkslagen ut. Hun prøvde å stutre frem noen ord:

– Du.. du..

Simen ble utrolig stresset og litt nervøs. Stemmen hans ble alvorlig.

– Hva er det? Si det!

Jenta skalv i stemmen.

– Du.. du.

– Du, du, hva da? Skrek Simen, litt uten å planlegge den høye tonen.

– Rumpa di, Simen. Se i speilet.

Og det var da det skjedde for første gang. Simen så seg i speilet og han var sikker på at engler sang i bakgrunnen. Rumpa hans så helt eksepsjonelt bra ut i den trange buksa . Og det var fra denne dagen det startet.

marbella_dag2_9

Nå er Bik Bok-buksen en del av ham og treningsdagene hans. Simen viser seg stolt frem i jentebukser i alle mulige farger. Han jobber iherdig med å overbevise andre menn med stramme rumper og lår, at dette er tingen. Og det ser ut til å fungere.

Plutselig sto gutta der, begge to. De beundret seg selv og hverandre i de deilige buksene. Buksene som er så behagelige at de føles som en bukse. Mer som en deilig og passe slakk bokser. Man føler seg hjemme i den, med andre ord.

NB! Dette innlegget kan deles med alle menn som har større rumpe og lår en gjennomsnittet blant Norges befolkning.

7 kommentarer

  1. Haha, dette må jeg vise Jørgen. Herlig innlegg!:-)

  2. Må prøve og overbevise min kjære at han faktisk kan bruke trangere bukser:-D Ser bra ut!

  3. Så utrolig gøy å lese et innlegg skrevet som en fortelling 😀 En helt annen vinkel enn bare «det vanlige» som alle skriver.. Digget det! 🙂 kos deg videre på der nede!

  4. Takk, Brigitte 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *