Hva har dietten gjort med meg?

Denne dietten har forandret hvordan jeg oppfører meg på kjøkkenet. En selvfølge tenker du kanskje, vel, det tenker jeg også. Likevel har jeg tro på at det har endret meg for fremtidens kjøkkenvaner også. Jeg har lært så utrolig mye om samholdet mellom styrketrening og riktig kosthold, og jeg er veldig fascinert. Ikke har jeg aldri har hørt dem prate om det, men å oppleve det med egen kropp er noe for seg selv.

Fitness_mat

Jeg bruker mindre klær på kjøkkenet, for eksempel. Mulig jeg er varmere fordi jeg trener mye, men jeg orker sjeldent stå i mer enn treningstoppen min. Ler. Jeg har aldri laget så mye mat på mitt eget kjøkken innenfor samme tidsrom som nå. Det har ført til at jeg blir mer økonomisk og tenker grundig over hva som går i søpla. Å kaste eggeplommer funket dårlig for meg, derfor sverger jeg til å kjøpe ferdige pakker med eggehvite i Sverige.

Heldige meg som har så fantastiske lesere og fotokunder. En fast leser som var med ungen i studio hos meg for mange år siden, var i Sverige og handlet i dag. Hun var så utrolig kul og handlet for meg, siden jeg nevnte på Snapchat at jeg ikke rekker harryhandel før jeg reiser til Marbella. Kudos til leser.

Jeg er ydmyk for alt det flotte som har skjedd det siste døgnet. Fredag den 13 var en flott dag i år. Jeg hadde forresten termin på den datoen, noen som husker det? Hun kom en uke over likevel.

Ellers har jeg begynt å sette mer pris på krydderhylla mi. Det har alltid vært krydder her, men det har aldri blitt brukt så mye som nå. For å illustrere dette har jeg laget en bilderserie på tre bilder hvor du kan se at jeg faktisk henter krydder frem fra skapet. Bildeserier funker bra når man ikke har hjerne nok til å velge bare ett bilde.

Fitness_mat_4Fitness_mat_3Fitness_mat_2

I dietten min finnes nå følgende mat: Havregryn, eggehviter, potet, brokkoli og torsk. Thats it!

Torsk. Blir du ikke dritt lei torsk? var det noen som spurte meg. Nei, jeg blir faktisk ikke det. Med røtter fra Vesterålen er det kanskje umulig? Mine beste middagsminner er jo nettopp torsk. Den gang da jeg var lita, da krakket jeg kaldt smør inn i torsket og poteten. Jeg får nesten vann på tunga av å tenke på det smøret. Kanskje jeg gleder meg litt til å spise vanlig igjen, men jeg liker dette diett-livet også.

Misforstå meg rett, jeg liker ikke å spise så lite og begrenset, men jeg liker å ha den kontrollen og disse rutinene. Sikkert på samme måte som jeg liker å vaske og styre i hjemmet. Et rent hjem er et rent hue. Rot i hjemmet kan også være avslappende når jeg først gir F, men da er det ikke åpent for besøk.

Sjokoladesuget er vekk. Jeg ser på sjokoladen til datteren min og gleder meg virkelig til å spise den igjen, men likevel er jeg så langt inn i dette prosjektet at det ikke er et alternativ. Det er mindre enn fire uker igjen og jeg føler meg allerede litt stresset rundt fettprosenten. I morgen håper jeg å få målt den, slik at det ikke er vann i kroppen etter flyreisen når jeg skal måle i Marbella. Vil bare vite at jeg er på riktig spor, det senker skuldrene litt!

Må snike inn en hemmelighet mens det sømmer seg: Etter at du blir mamma skjønner du at puppene er melkekartonger. Ikke leketøy for menn.

Nå skal jeg ta en ting med det samme jeg har dere på tråden. Dere kunne ikke finne meg på Bloglovin, fikk jeg for øre? Jeg sjekket opp, men tror det skal være i orden. Følg meg på Bloglovin her.

I dag har jeg forresten ikke trent. Jeg trillet tur med babyvogn i morges siden jeg passer fadderbarnet mitt på snart tre måneder, men styrketreningen utgikk. Litt dårlig samvittighet for den økten, men det må jeg bite i meg. Får komme sterkere tilbake i morgen. Dessuten blir det doble treningsøkter når vi er i Spania. Gruegleder meg til den uken. Håper jeg får litt skrivelyst og klarer tilfredstille bloggen mer enn jeg har denne uken. Føles så godt når man klarer å være ajour med jobb, det er jeg ikke nå. 

Fitness_mat_1

Håper du har en fin lørdagskveld. Jentungen min sover hos kusina si, jeg slapper av med en baby og vasker klær. Avslutter med et bilde hvor det faktisk ser ut som at jeg har pupper. Ikke at de er vekk, men det minner mer om noen hudlapper med en liten silikonprotese og muligens noen blodårer. Ellers har det deilige fettet forlatt kosesonen og pupp er ikke hva man forbinder med pupp. Eller hva menn forbinder med pupp.

27 kommentarer

 1. Et eller anna 🙂
  Neida. Synes bloggen ser bedre ut nå enn igår. Må si jeg var litt bekymret når du skulle til united bloggers, synes så mange er så rotete. Først og fremst at det er litt «hulter til bulter» og mye scrolling opp og ned. Og hva er ditt og hva er andres innlegg,kort sagt litt mer rotete synes jeg. Men,bedre nå enn igår. Og så lett blir du ikke kvitt meg 😉
  Skal melde ifra mer spesifikt hvis det er noe hos deg som virker rotete,ville bare gi det noen dager først. Du kan kanskje gi beskjed når bloggen er som du vil ha den? Så kan vi si hva vi synes da.
  Ha en fin lørdagskveld!

 2. Jeg kaster eggehviten, spiser kun plommen. Vi kan bytte 😛

 3. Syns det er veldig spennende å følge deg – både mamma-livet og trening/kosthold 🙂 er også veldig spent på å se hvordan det går når du skal stille i fitness! 😀

 4. Alt fungerer som det skal her inne 🙂 digger å følge deg på snap <3

 5. Det er så artig å lese det du skriver, du er så artig samtidig som du skriv noe veldig informativt:)

 6. Hei! Du har en superbra blogg! Ser at du er fra vesterålen, får jeg spørre hvor? 🙂 jeg bor på sortland. Så d var gøy å se at du har røtter herfra 😀

 7. En inspirerende blogg som jeg fikk øynene opp etter jul, noe nytt og annerledes enn de andre bloggerne som ligger på topp. 😀

 8. Jeg skjønner ikke hvordan du får det til.. Tenker hver dag «imorra er dagen! Dagen jeg ska holde meg unna alt usunt og trene regelmessig.» Kommer på senere den dagen, «å faen, det var idag ja.. Jaja, starter imorra.»

  MEN kos deg masse i Marbella, så håper jeg på litt oppdateringer på snapchat hvertfall 🙂

 9. Tror du jammen er i form til konkurransen, og musklene dine vises godt! Synes du er kjempeflink jeg, og for en viljestyrke du ha! Imponerende 🙂 God tur til Marbella, og håper du får en kjempefin tur 🙂

  Ønsker deg en kjempefin søndag 🙂

  Hilsen Toril

 10. Ser du skriver du har røtter fra Vesterålen, skriv litt om det 🙂

 11. Hei kjære Anette Marie! Jeg må bare få si hvor morsomt og inspirerende det er å følge deg – både på snap og på bloggen din! Du virker som en fantastisk person, en flott mamma og ikke minst en hengiven fitnessjente! GØY! Håper du har en fortreffelig søndag (:

 12. Takk. Gleder meg villt til å komme vekk en ute. På tide å reise igjen nå, he he. Ikke så altfor lenge siden sist da men. God søndag 🙂

 13. Jeg vet. Håper værgudene tar feil. He he 🙂

 14. Hva heter den ferdige eggehvite pakken?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *