Mitt beste tips mot sjokoladesug ♥

Dette er magisk. At jeg har funnet ut det her, er noe som redder dagene mine. Smaken er sjokolade. Det er sjokolade slik jeg blir tilfredstilt av skokolade. Og tenk, uten at det faktisk er noen kalorier i selve sjokoladen!  Du trenger kun to ingredienser. Vaniljekesam, og denne kalorifrie sjokoladesirupen! Ut fra hvor mektig du vil ha den, kan du enkelt justere mengden med sirup. Jeg har hatt denne flasken i skapet mitt i flere måneder uten å bruke den, for den er så utrolig mektig. Alene smaker den aldeles ikke godt, men med kesamen blir det magi. Jeg spiser en hel boks når jeg er i gang. Denne deilige sjokoaldekesamen med vanilje, inneholder 225 kcal. Det er 300 gram, noe som fyller de fleste mager greit. Sjokoladesirupen er kjøpt på harryhandel ved grensa, men den finnes å få tak i mange steder. I kommentarfeltet har det kommet mange tips. Disse 225 kaloriene kan du spise med god samvittighet. Det er nemlig 47% protein, 46% karbohydrater og kun 7% fett. Og siden det er fett og karbo vi vil unngå å blande, er denne ypperlig. ♥ Del innlegget med en venn som elsker sjokolade ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *