Hva ser kvinnen først etter hos menn? – Manneposten #39

Å skrive om dette er vel som å late som at jeg er selve orakelet. Det må jeg prøve å unngå. Hva er det vi kvinner ser etter hos menn? Altså, før vi prater med dem og etterpå? Jeg har tatt en runde med venninnepanelet mitt som på mange måter er ulike. De er fra 25 til 40 og utfyller de fleste kvinnefasene, vil jeg påstå.  Foto: Joakim Kleven   Først og fremst hvordan du ser ut Det er vel ikke sjokkerende. Straks en jente ser deg tar det henne nøyaktig to sekunder å putte deg i ja-boksen, eller i nei-boksen. På disse to sekundene har hun merket om du er velstelt, hvordan du kler deg og om du har noe ekstra ved det ytre. Det er som et automatisk filter, det ligger i underbevisstheten. Ja, eller nei. Jeg tror ikke det spiller noen rolle om man er gift eller om man er singel. Er man gift, så er det vel mer for moro at disse boksene ligger og filtrerer. Men for single mennesker er disse boksene ramme alvor.     Når du prater Dette er den viktigste delen. Inntrykket hun allerede har fått kan så klart endre seg. Til det bedre eller til det verre. Hvis hun har lagt deg i nei-boksen sin, kan du glatt klatre ut av den ved å sjarmere. Er du ydmyk, frempå, klysete eller arrogant? Det er så mange måter å gi et førsteinntrykk på, og det kan avgjøre alt i et møte med et nytt menneske. La oss si at du sto og hoppet på ja-boksen da hun så deg. Hun bare siklet etter å pakke deg ned i boksen og lukke den, men så åpnet du munnen. Du ga et inntrykk av å være arrogant og klysete. Hun pakker deg i nei-boksen umiddelbart, spikrer den igjen og sender den ut til sjøs. Da skal det veldig mye til for å komme tilbake, men man skal aldri si aldri.   Er du aktiv? Nei, du trenger ikke ha de største musklene. Du trenger ikke stå på gymet hver eneste dag heller. Det handler om å ikke være bedagelig. Det er så usexy med bedagelige menn. Hvis du som leser er en bedagelig mann, vil jeg anbefale å finne en hobby. Hva som helst. Om du går turer, liker marka, sover i telt. Alt som handler om å få mer energi, overskudd eller å oppleve mer. Det har en vesentlig betydning. Nå er det heldigvis slik at man lett kan endre på denne vanen, uansett alder.  Les også: Manneposten #17- Gi oss mannen tilbake   Vær smart En kvinne liker at en mann vet bedre enn henne. For all del, tråkk ikke på hennes områder og vær bedrevitende der hun skal være best. Da har du druknet i nei-boksen før du vet ordet av det. Men på de områdene du kan mer enn henne på, dem kan du dele. Kvinner trenger ikke være oppriktig interessert i hobbyen eller interessen din. Det er bare noe ved det å høre på en mann som vet mer. Hvis han vet uinderlig mye om noe, er det tiltrekkende. Det utstråler at du kan lære henne noe hun ikke kan, og hun vil alltid føle at du er herren over dette temaet. Det er sexy når menn prater om noe de er altoppslukende i. Så ja, hvis du er en innebesluttende nerd, så burde du komme deg ut. Det er så mange damer som ønsker seg en slik en.    Hva jobber du med «Å nei, hun er ikke interessert i meg hvis jeg ikke har penger». Buhu, det er ikke det det handler om. Hvis du jobber med det du virkelig brenner for, så spiller det ingen rolle. Er du en fattig musiker som står på for å leve av yrket ditt, så har du passion for noe. Lidenskap. Det gjør at øynene dine lyser opp og at hun ser gløden i deg.  Har du lykkes innenfor det du brenner for, så er det veldig ofte slik at du klarer deg bra. Jo eldre du er, jo mer burde du ha på plass. En 40-åring som jobber i kassa på Rema 1000, kan umulig ha følgt drømmene sine. En kvinne i 30-årene vil svært sjeldent løpe inn i armene på en mann som ikke har noe på stell. Man tenker så klart på fremtiden sin. Å ha en familie krever at man har økonomien sin på stell. Hvis du skylder på at hun er gold-digger for at hun ikke vil ligge med deg eller ha deg, så burde du ta en prat med deg selv. Kanskje det har du med at du er pill råtten og lat, i forhold til ditt potensiale. I dette lille livet vi har, er det vel ment å gjøre alt som gjør oss glad? Les også: Manneposten #21 – Ambisjoner er sexy   Å date en alenemamma Liker du barn? Dette er viktig om du treffer på en alenemamma, som man ofte gjør i dette århundret. Hvis du gir inntrykk av å ikke like barn, da er du ikke i siktet til ja-boksen engang. Det alle menn skal forstå når de treffer en alenemamma (ja, jeg er det og kan fint uttale meg om det), er at barnet er en del av pakken. Du kan ikke sikle på mammaen og forvente at du aldri skal trenge å knytte bånd til dette barnet.  Nei, du trenger ikke tenke tanken på å date en mor for en periode sin skyld heller. Det gjør deg ond, tenk litt på det. Se på barnet som 50 prosent av dama. Hvis du fint klarer å takle de prosentene, da har du scoret høyt. Et barn lyver aldri, derfor vil du ikke komme langt om det barnet ikke liker deg. Desverre. Hjertet til barnet er låsen på hjertet til mammaen. Og merk mine ord: Man skal ikke tulle med hjertet til en alenemor. Når man setter et barn til verden, så er det i håp om at man holder sammen som en familie til livet ender. Det er vanskelig nå til dags, men det betyr ikke at man vil tulle rundt. Man vil alltid det beste for barnet sitt, og man ønsker ikke involvere noen i deres liv, som kanskje forvinner rundt neste hjørne. Da knuser man barnets hjerte også.   Etter dette Når man har kommet seg opp i ja-boksen og vært der noen uker, så er det bare å så frøene dine. La det spire og gro i boksen slik at du aldri trenger å forlate den. La nei-boksen råtne opp slik at den ikke finnes lenger. Det er ikke noen kunster eller oppskrifter for å klare dette. Å ta vare på din neste, slik du ønsker at din neste skal ta vare på deg, det løser det meste. La henne kjenne at det ikke finnes noe bedre sted i verden å være, enn i dine armer. Rent metaforisk sett. Du skal så klart ikke kvele henne heller.    Liker du manneposten? Vis meg det ved å dele den. Les alle mannepostene her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *