Vinn billetter til finalekampen i UEFA Chamions League

 Nissan arrangerer spennende «Ice Race» i Oslo til helgen! Som stolt Nissan-ambassadør vil jeg formidle det viktige budskapet. Jeg vet det er mange der ute som elsker fotball like mye som jeg elsker Leafen min.  Nissan feirer at nye milepæler er nådd for bilmerkets elbilsatsning, samt lanseringen av den norske spesialmodellen Nissan LEAF Nordic, og gjennomfører til helgen en spennende konkurranse i Oslo. Ti fotballer laget av is blir gjemt rundt omkring i Oslo sentrum. Hver ball innholder en kode som deltakerne skal ha tak i. De vil få hjelp til å spore opp ballene ved at de tweeter underveis og får noen pekepinner på hvor den nærmeste ballen befinner seg. Alle som finner isfotballene vil få en premie, og hovedpremien vil være en fantastisk opplevelse som inkluderer reise og opphold, samt billetter til finalekampen i UEFA Chamions League, der Nissan er en av hovedsponsorene.  Man kan melde seg på i jakten ved å tweete ‪#‎NissanIceRace! KLIKK HER OG LES MER. Sjekk ut Facebooksiden for eventet her.   PS: Husk å vask bilen i selvvasken. Det fortjener den. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *