Bli med på festforestilling for Lions Røde Fjær 2015

Som noen av dere vet, er jeg medlem i Lions. Jeg har ansvaret for å sette fokus rundt nettmobbing, spesielt. Dere husker fakkeItoget, hvor Lions bidro med det de kunne. I slutten av denne måneden skal vi samles for å ha det litt hyggelig, i tillegg til å skaffe et overskudd. Jeg deler derfor min invitasjon med dere, slik at vi kanskje sees?

Lørdag 7. februar inviterer Lions Røde Fjær 2015 til festforestilling på Sentrum Scene med blant andre Den Norske Opera & Balletts fremragende fiolinist Catharina Chen, LRF2015-ambassadør Mimmi Tamba på vokal og Norges fremste kammerorkester for blåsere, Det Norske Blåseensemble. Dessuten skal Lions Norges egen rap ?Vi er Lions? fremføres live for første gang. Komplett program offentliggjøres i løpet av kort tid. Vi håper mange Lions-medlemmer blir med på denne unike markeringen. Ta med familie! Overskuddet fra festforestillingen går selvsagt uavkortet til aksjonen. En vellykket festforestilling er avhengig av fullt hus, og for å nå ut til så mange som mulig, trenger vi hjelp med markedsføringen. Vi ber derfor alle Lions-medlemmer om å videresende denne invitasjonen til venner og kjente som bor i Oslo og omegn. Bli med og støtt Lions Røde Fjær 2015! Billetter kan kjøpes på www.billettservice.no, Narvesen eller 7-Eleven: Billetter til hovedsalen med aldersgrense 18 år: http://www.billettservice.no/event/lions-rode-fjaer-2015-18-ars-aldersgrense-billetter/446103 Billetter til galleriet med fri aldersgrense: http://www.billettservice.no/event/lions-rode-fjaer-2015-fri-aldersgrense-billetter/446105 Catharina Chen: Five Pieces for Two Violins and Piano på NRKs Lindmo Mimmi Tamba: Glittering Glitter Vi kommer! Kommer du?  Med vennlig hilsen
Generalsekretær Heidi Lill M. Oppegaard og Anette-M. Antonsen
Lions Norge 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *