Dette kalles en blå mandag

Hvis du trodde du hadde nerver for jobb på en mandag etter jul. Tenk hvordan det føles å ha sagt ja til å bygge muskler i fire måneder i strekk? Det er ikke snakk om å trene ‘litt’ mer. Her snakker vi seriøst om å bli en maskin. Det er nå jeg tenker: -Hva faen er det jeg holder på med nå da? Aldri før har jeg følt meg så puslete som nå. Dette er kroppen min i dag. Litt håndtak her og der, noe muskler under det hele, men generelt et helt vanlig menneske som liker å trene i hverdagen. 

Og det eneste jeg tenker at er min fordel, det er rumpa mi. Hittil har den aldri forsvunnet, selv om jeg har hatt lite fett på kroppen. Håper den holder seg gjennom dette. Men jeg skjønner jo at brøsta kan man bare vinke til med det samme. Og hvis det ser ut som at jeg ikke har noe fett på magen. Merk dumpen til høyre over buksekanten når jeg i tillegg har dratt en håndfull frem mot kamera. Japp. Dette skal bli til noe som..       Fettmåling og sannsynlighetsberegning starter 19.30 i kveld. Jeg skal stille i April, det er er alt jeg vet. Det er snakk om Athletic fitness, og jeg har mine tvil på at det er mulig. Men så får ejg høre at det er det hvis jeg jobber hardt nok. Jeg klarer ikke en eneste pull-up pr. idag. Og jeg synes jeg ser hvordan folk må sitte og le når de ser dette nå.  Vel, jeg blir godt trent uansett hva som skjer nå. Eller hva? Prosjektet sendes live fra min SnapChat under bruker: Tingjegliker. Her oppdaterer jeg den såkalte My Story, så kan de som vil henge seg på. Advarer mot annet tull og tøys også, jeg kan ikke bare tenke på kroppen, eller hva?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *