Fotografering av nyfødt

I går var jeg hos Marna, også kalt komikerfrue, og fotograferte den nydelige skapningen hun har satt til verden. Lille Dexter er nydelig. Jeg klarer ikke å huske at ungen min har vært så liten. Kanskje det er derfor vi klarer å få flere? At vi ikke husker godt nok hvordan det er å ha en nyfødt? Jeg gleder meg til den dagen jeg selv skal bære frem et barn, igjen.  Genseren min er fra Nelly og kokster 149,- HER. (adlink) Jeg og Marna ble kjent tidligere år da vi reiste til Thailand sammen. Da var ikke gutten blitt store saken ennå og magen var på den tiden en hemmelighet.  Det er noe med å se på disse små skapningene. Noen ganger kan nyfødte se eldgamle ut. Skjønner du hva jeg mener? Små skrukketroll, men nydelige. I dag skal jeg jobbe med disse bildene og bildene jeg tok etter disse.  Jeg hadde nemlig et oppdrag for et kjærestepar også i går. De ville ha litt eksotiske bilder av seg selv, sammen. Det er gøy med nye utfordringer og jeg synes det er fantastisk og se mennesker som er så forelsket. Det er slik det skal være, alltid. Dette paret har passert 40 år og inspirerte meg veldig. Jeg hadde en nyfødt-fotografering i dag også, men den ble utsatt til tirsdag. Gleder meg til å se den skapningen også. Hun booket meg inn før fødselen og lot meg vite når terminen var, slik at jeg kan være fleksibel for oppdrag akkurat nå. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *