Første dag som personlig trener

Jeg bor i mailboksen min og har ventet på svaret fra eksamen i to dager. På mandag startet de andre elevene å mase om jeg hadde bestått. Flere og flere hadde fått svar, unntatt meg. Derfor hadde jeg innstillt meg på at jeg faktisk ikke hadde klart den teoretiske delen.  Dette er tavla mi. Her skriver jeg alt mulig rart av ting jeg skal huske på. Kom gjerne med flere mannepost-tips. Jeg har alltid noe på lager, men hvert tema må føler riktig å skrive når jeg skal skrive det. Skjønner? I dag føler jeg ikke for å skrive om botox, da klarer jeg det heller ikke. Jeg trenger en lengre liste, kom med den! Jeg har forresten mange tips i en bok også, så ikke tro at jeg overser det dere kommer med. Alt er notert, men jeg vil ha mer! Genser HER// Bukse HER (adlinks) Favorittdelen ved å eie fisker. Jeg fant ut at jeg faktisk må gi dem nytt vann da det begynte å bli lite igjen av vannet som allerede var i bollen. Litt gromsete kan man vel si at det var også. Mye bæsj og matrester sikkert. Du skal tro det var deilig å suge på denne delen til bæsjevannet kom inn i munnen min. Ja, ja. Vi spiser jo fisken fra havet, den er verre trøster jeg meg selv med. Og ja, jeg vet vi koker den og steker den først, men la meg bare trøste meg med tanken.

Min geniale plan var kanskje ikke så genial. Jeg tok fiskene over i et litersmål for å vaske bollen for seg selv. Etter en liten krig med skurk og politi fikk jeg dem over i litersmålet. Jeg kunne se at hjertet til fiskene nesten hoppet ut av dem, så jeg hoper ikke at jeg har skremt dem til døde. Da jeg hadde de ute av bollen plasserte jeg den i vasken og skrudde full pupp på kranen. Masse dritt steg opp fra sanden og jeg helte det rett ut. Repeterte dette noen ganger og følte meg veldig førnøyd. Så fylte jeg den med vann, plasserte blomst, skjell og pynt tilbake før også fiskene fikk komme hjem. Så var det bare å få den opp av vasken da. Ikke det nej? Men for all del, kjøp fisk til barna! De liker sånt. 

Gir meg selv fingeren etter et tappert forsøk på en selfie med kaffekoppen som endte med at jeg sølte kaffe på en hvit, nyvasket genser. I tillegg løp jeg rundt etter sminken min for å se litt bedre ut på bildet. Sminken ligger igjen i Oslo og jeg har brukt maskara på bryna mine. Så det så. 

Men hey, jeg har faktisk bestått og jeg var den første som forlot eksamen. Tenk om jeg hadde vært den siste, kanskje jeg til og med hadde fått vel bestått? Jeg vil helst unngå å råtne inne på treningssenter med kunder fra morgen til kveld. Derfor ønsker jeg meg rike, businessmenn på kundelista. Eller kvinner. De jeg kan reise hjem til, dra ut av sofaen og motivere til å trene ute med kroppsvekt. De derre forretningmennene med litt stor mage som har råd til å booke meg inn flere dager i uken fast. Ja, så kan jeg ha fem slike kunder og leve av det. Det hadde vært no det? Jeg har min første kunde i dag og jeg skal trene han ute. Har laget program, pakket strikk og matte i sekken og skal bare hive på meg treningstøyet mitt selv. Han har sagt at grensen hans er 30 minus. Det kan bli mye spennende trening i vinter med andre ord. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *