Barnefotografering og mote

I går fotograferte jeg to unge modeller. Jentungen fikk være modell sammen med sin gamle barnehagevenninne. De hadde det kjempemoro og skjønte hele konseptet med at vi skal vise frem klærne fra butikken. Det er mammaen til denne mørke skjønnheten som har åpnet denne butikken. Fordi hun hadde å starte noe for seg selv. (Antrekket mitt kan du se mer til her)


Hvis du liker fargerike klær som er litt hippie, eller ullplagg som rett og slett er vakre, ta deg turen til Butikk 22 som ligger på St. hanshaugen. Det er så mye fint å se på i denne lille butikken. Den har bare vært åpen i tre måneder, så den er rimelig fersk ennå.  Du finner en del av varene til Butikk 22 på Miinto her, men ikke alle plaggene jeg har tatt bilder av. Vil du se alt må du derimot ta deg turen i butikken, adressen er Waldemar Thranesgate 22. Sjekk også Facebooksiden deres her.    Julegaver Jeg tar også fotooppdrag nå om dagen og det er perfekt tid for å rekke julegavene i god tid. Jeg fotograferer, dere kan selv bestille opp print andre steder (eller via meg), kjøp rammer på IKEA, de er billige og fine. Ramm inn til hele familien og vips, julegavene er ferdig og det finnes ikke en bedre gave å få. I dag har jo alle alt, unntatt bilder på veggen av barna! Mail@anetteantonsen.com er mailen du når meg på. Jeg kommer til Trondheim på fredag morgen og har tid til oppdrag både fredag og lørdag. Jeg ønsker å jobbe i dagslys, det er det eneste kriteriet mitt. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *