Produktiv og deilig dag

I dag har jeg vært kjempeproduktiv og det gjør meg skikkelig glad. Jeg startet dagen med vondt i magen, men avlyste så min første avtale som var behandling hos Klinikk for Alle, så dro jeg heller på Novus Academy for å se på grapplingstevnet som foregikk der. Ole gikk match og flere andre som jeg kjenner fra gjengen her. Hele klubben var fyllt opp med voksne, barn og noen hyggelige stands med klær, kaker og proteinstash.  Fra Novus til Oslo. Jeg har fotografert jentungen og ei anna jente med en haug av nydelige barneklær. Det er mammaen til denne jenta som diver en butikk som selger barneklær på St.hanshaugen. Jeg skal vise dere bildene straks jeg har plukket dem ut og gått over dem. Det er virkelig mye fine klær i denne lille butikken. Tied Jersey Dress fra Estradeur HER (adlink) //Briller Armani //Sekk Fjellreven //Hår fikset av Tina 4 år Jenta ligger nå og leser i senga, hun skulle legge seg helt selv i dag. Jeg er ennå litt spent på det. Skal vi Danse durer på tv og jeg sitter litt her og oppdaterer dere etter å ha ryddet i hjemmet. Snart kommer kjæresten på besøk. Det er siste kvelden før han reiser vekk i morgen og blir borte i en hel måned. Det er lenge, men han skal til Stavanger for å jobbe. Kanskje jeg blir invitert hvis han savner meg nok, vi får se da.  I morgen skal jeg på en visning sammen med pappa. Det har vært tungt å innse at vi må flytte, men jeg prøver å finne meg til rette i Lørenskog så klart.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *