Hey, Mr. Postman ♥

Det er gøy å åpne postkassen når det finnes andre ting enn regninger i den, eller hva? Her er det som dukket opp i vår postkasse i går.  Har du hørt om Glossybox? Det er en liten pakke med diverse prøver som blir sendt ut hver måned til sine abonnementer. Jeg får ikke betalt for å skrive dette innlegget, men jeg synes det er noe hyggelig som er verdt å nevne. Det er ikke rare greiene som er i boksen, men det er like morsomt å åpne den hver gang. Dessuten har jeg ei til her som gleder seg mer over den enn meg til tider. Esken har litt kvalitet faktisk, så den blir brukt til oppbevaring av små leker eller smykker.  Jeg fikk også hentet denne fotoboken jeg har satt sammen. Jeg lagde den enkelt ved å velge ut bilder fra Instagram, mens jeg satt på bussen! Vips, så kommer den ferdig i posten. En fantastisk måte å få de fine øyeblikkene våre trykket på papir og samlet på en plass.  Noen ganger så erger jeg meg litt over at det ikke var meg som skapte denne appen. Den er genial. Den heter Polagram og du kan få 2 Euro til å teste den ut gratis ved å bruke min kode: PGZ2ML1U. Slik verver vi hverandre. Du får også en kode slik at du kan gi den til andre igjen, da får du atter en gang 2 Euro til deg selv. Fint vervesystem. Forutenom det er det ikke så dyrt å bestille heller. Fotobok, vanlige fotobilder (sjekk ut mitt tidligere innlegg om det), plakater eller mobildeksel med privat foto.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *