Fotoprint rett i hånda

Etter at jeg skrev innlegget om Palagram-appen var det flere som spurte om jeg kunne anbefale et polaroid-kamera. I dag kom kameraet som vi bestilte i forrige uke. Jeg har aldri eid et slikt et før og skjønner ikke hvorfor disse ble tatt ut av produksjon en gang i tiden. Vel, kvaliteten har vel noe med saken og gjøre. Men sjarmen da? Dette er jo så stas. Nå blir det små hverdagsminner rett på kjøleskapet eller i hånda på besøkende.  Venter i spenning. Oi, oi. Her skjer det noe! – Mamma, se! Og vi gjør det igjen, sammen! Det finnes selvutløser. Den har tilogmed et valg som gjør at den venter i 10 sekunder og tar to bilder etter hverandre. Ellers er det digitalt og du velger selv hvilken bilder du vil printe ut. Kult? (adlink) Kameraet finner du HER. Genseren jeg har på meg på bildet finner du HER.  Vi har lekt med polaroid-kameraet, spist fiskemiddag og rullet ut 20 boller til heving. Naboen har klippa plena vår igjen, da må jeg bake! Nå skal vi kjøre ut på oppdrag. Jeg skal på jobbintervju og kjæresten skal på cafe med jenta mi. Man må hjelpe hverandre når man har hverandre, sant? Legger ut innlegg med boller etterpå.   

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *