Den sterke kvinnen

Jeg viser mye barnefoto når det kommer til jobb, nå tenkte jeg vise noe helt annet. Selv om vi alltid burde kjenne barnet i oss. Vel, her er portrett av en sterk kvinne. Hun kom til meg med en livshistorie som kan skjære i hjertet. Hun ville dele slik at jeg kunne forstå hva hun ønsket å vise i bildene. Jeg så en sterk og vakker kvinne, som kanskje ikke helt så det selv alltid. Jeg snudde kameraet til henne og viste et av bildene underveis. Hun kunne ikke tro at det var henne selv. Hvorfor ikke? Og de fregnene. Til alle dere som har fregner, vær stolt. Det er så ærlig vakkert.

Jeg kan desverre ikke vise alle bildene, men her er noen få. Om du skulle ønske å bli fotografert selv en dag, kontakt meg eller sjekk mer fotoarbeid på Facebooksiden min. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *