Fotoshoot på landet

I dag har jeg vært stylist, make-up artist og fotograf. Ja, og modell for mine egne bilder da. Søskenbarnet mitt er 13 år, og bestevenninna hennes er 11. De fikk lete på nett etter noen bilder de ønsket sminken etter, så gjorde jeg mitt beste. De ser jo en god del eldre ut med denne sminken, men de hadde det i alle fall gøy. Under har jeg lagt bilde av dem begge før og etter. 
(annonselinker) Kjolen som Andrine har på seg finner du HER// Trine Lise sin finner du HER// Jeg husker selv da jeg var i denne alderen. Sminke og foto var kjempespennende. Moro at jeg kan være den som sminker og gleder dem, men også litt rart å være så ‘voksen’ på en måte. Disse jentene skal i alle fall på VG-lista Topp 20 i morgen, de kommer jo til Sortland nå. Det blir nok en tur på mor også, uten barn. Glis. Ha en fin kveld, alle sammen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *