Fersk torsk på fatet

Jeg lovte å legge ut bilder av maten, etter at vi fisket middagen vår selv i går. Da pappa kom hjem, var nesen til meg og min kjære i kokebok og iPad etter spennende oppskrifter. Vi hadde jo all verdens planer med denne filiterte torsken vår. Pappa spurte om vi skulle kokkelere hele kvelden, eller om vi skulle kjøre båt. Vi ville jo kjøre båt og ha med barna, men også spise denne torsken først. Dermed ble det enkelt, men supergodt. 

  • Den filiterte torsken ble først salten med havsalt på begge siden. Den lå slik i 20 minutter før vi skylte av saltet og la olje i pannen. Så ble det diverse pepper strødd over før den ble satt inn i ovnen på 115 grader. I ovnen står den mellom 15-20 minutter før den er klar. 
  • Potetene har vi plukket i potetåkeren til farfar som ligger rett opp i veien. Vi hadde kokt opp litt vel mye forleden dag, dermed stekte vi restene til dette måltidet.
  • Bacon ble kuttet i biter og stekt, dermed la vi tykt med smør over som smeltet inn blant det. En perfekt og sprø saus.
  • Ellers dampet vi litt grønnsaker til. Mmmm!

Så ble det ut med båten igjen. Gud som vi koser oss her oppe altså. Vi kjørte ut til Skipnes igjen. Barn, mann, far, hund. Ja, hele pakken. Der ute fikk barna is mens pappa tok en øl for laget.  Jeg tok nok litt vel mange bilder av naturen her ute, men har valgt å dele to av dem. Det blir nesten litt for mange bilder noen ganger. Jeg vil jo bare vise det jeg selv ser, det er så vakkert her. I dag har jeg og kjæresten kjørt ærend for pappa, ut til Andenes. Vi plukket opp et lite lass som skal på lager. Barna var hos Oldefar og lekte mens vi var vekk. Og plutselig gikk denne dagen også. Det har vært lettere overskyet i dag, men solen er nok like sterkt tilbake i morgen. Vi har sjøen rett nedenfor huset, dermed kan man enkelt våkne til med et morgenbad for å starte dagen sin. Jeg tror jeg skal hive meg med guttene på det i morgen, men jeg tør ikke å si det i tilfelle jeg ombestemmer meg. Knis, nå skal jeg kose litt foran tv, før jeg kanskje kan jobbe litt med bilder innen kvelden er over. I morgen har jeg to barnefotograferinger her oppe. Det blir hyggelig! Begge er booket gjennom bloggen, så det blir hyggelig å hilse på noen lesere! Jeg har tid til mer. Det er faktisk mulig at jeg blir her en stund. Koser meg så masse og har ingen billetter hjem ennå!  God kveld, blogges i morra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *