Dette gjør meg veldig glad

En fornøyd kunde betyr alt for meg når det kommer til jobben min. Det er mye jeg aldri deler, men til tider spør jeg om lov slik at jeg kan vise dere hva jeg holder på med. Jeg fikk lov til å dele noen av bildene fra denne kunden, samt tilbakemeldingen. Da jeg hadde levert disse bildene, tok det noen dager før jeg hørte noe. Jeg gikk igjennom dem flere ganger for å se over. Kanskje kunden ikke var fornøyd? Jeg bekymret meg litt, for jeg følte jo at jeg hadde mestret jobben denne dagen. Etter fem dager tikker mailen inn i mailboksen min.

Hei, Anette-Marie.
Nå har jeg gått igjennom bildene så mange ganger at jeg kan lukke øynene og spille bildeserien i hodet når jeg vil 🙂
Dette er uten tvil den beste investeringen vi kunne gjort for å forevige et fantastisk samspill mellom barna våre.
Måten du arbeidet på gjorde våre normalt sjenerte barn komfortable på et sekund. Du har et uvanlig barnetekke. Du spilte på lag med barna, lot de ta styringen, presset litt, men ikke for mye og gjorde hele opplevelsen til noe de fortsatt prater om. Gutten var så stolt over alt han kunne vise deg at han klarte.
Resultatet er nærmest perfeksjon! Jeg kjenner igjen barna i hvert eneste bilde, i blikk, smil, bevegelser, humør og humor.
Mitt favorittbilde har alt!
Et sort-hvitt bilde der storebror stolt leder en trygg lillesøster. Den vanligvis så selvstendige lillesøsteren lar storebror ta føringen som det mest naturlige i verden, de er synkrone, men allikevel ulike og unike.
TAKK!Å fotografere barn er noe av det beste som finnes. Derfor har jeg bestemt meg for å bruke mer tid på dette og mindre tid på annet. Disse bildene ble tatt i hagen til denne fotokunden. Jeg liker å komme hjem til kunden min, for da er barna der de hører hjemme. Da er det de som er sjefen og jeg som er på besøk. Slik kan jeg fange ekte øyeblikk som vi skaper sammen, mens barna likevel kan føle seg tryggere enn meg.  Hvis du har vært kunde hos meg og legger ut bilder på Instagram, blir jeg glad for taggen med #anetteantonsenfoto, slik at jeg kan bruke den taggen som referanse til bildene mine. Jeg tar oppdrag i Sortland og omegn fra 22 til 30.juli. Kontakt meg på mail@anetteantonsen.com 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *