Barnefoto nå

I dag har jeg og denne jenta vært ute på oppdrag. Jeg kan ikke tro at dette er samme jenta som jeg har rundt meg hver dag. Hun vokser liksom uten at jeg ser det. Ungen har blitt ei lita frøken. Hun ligner 
pappen sin en hel del, men det ryktes at hun ligner litt på meg en sjelden gang. 

Du kan booke meg for foto i Oslo, Bodø og Sortland. 16-21 juli i Bodø. 22-27 på Sortland. Jeg har tid til foto i Oslo og omegn i morgen og torsdag. Jeg kjører da hjem til dere, eller så møtes vi i en park hvor barna kan leke. Jeg vet at noen skulle ønske jeg reiste til flere plasser, det er ikke umulig å få det til. Hvis det er tettsted eller en annen by i landet som ønsker barnefoto, så kan jeg reise hvis jeg får et minimun på fem bookinger, men det kan bli fra høsten av. Akkurat nå er det nord-Norge for tur.  Sommerpakken jeg tilbyr er følgende:  3500,- for 10 Bilder i høy oppløsning. Bildene kan du selv printe hvor du vil. Hvis du skal blåse opp veldig store bilder, er det fint å vite det på forhånd. Booker du innen torsdag får du 500 kroner i rabatt. For hver person som booker og referer til deg, etter at du selv har booket, får du 500 kroner i rabatt i tillegg til tilbudet over.  Kontakt meg på mail@anetteantonsen.com og sjekk flere bilder på Instagram under #anetteantonsenfoto og følg Anette Antonsen Photo på Facebook.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *