Vinn overraskelse med klær og sko ♥

Det er lenge siden jeg har hatt en konkurranse på bloggen nå! I huset finnes en del produkter, samt noen kjoler og sko (forkjellige størrelser) som jeg vil gi bort. Det er ubrukte antrekk, men ikke nødvendigvis noe av det du ser her. Hva som er i pakken er hemmelig til jeg har trukket en vinner, men pakken har en verdi på 5000,-. Vinner trekkes innen 14 dager. Jeg ønsker at vinneren skal dele denne med noen de er glad i ♥ Del innlegget med en venn du vil dele pakken med (trenger ikke å være gjennom FB), og skriv i kommentarfeltet hvilket av disse antrekkene som du føler beskriver deg og din venninne best. ♥ Skriv også hvilken størrelse du/dere bruker i kjoler eller sko ♥ Under bildene ligger det linker til de opprinnelige postene. //  ♥1.  //  ♥2.  //  ♥3.  //  ♥4.  //  ♥5. //  ♥6.  //  ♥7.  //  ♥8.   //  ♥9.  //  ♥10.  //  ♥11.  //  ♥12.  // Klikk på tallene for å se flere bilder og link til antrekkene  ♥ ♥ ♥  Lytt på denne deilige musikken mens du tenker, den blir ikke avbrutt selv om du trykker på hjerte-tallene over.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *