Tilbud på barnefoto

Her kommer noen bilder som jeg har tatt i går og i dag. Det over ble tatt på lørdag. Fordelen med å jobbe som fotograf, er at jeg aldri trenger å sende jenta mi til en. Jeg vil vise dere hvilken bilder jeg selv synes er finest på veggen, og hvordan de ekte øyeblikkene er så mye mer enn hva vi kan tvinge frem i et studio. 

Jeg elsker de små øyeblikkene hvor vi ser på barnet og tenker at det har blitt et menneske. Det er ikke bare en baby lenger. Noen ganger vil man ta vare på små øyeblikk som fremkommer i en helt vanlig dag. Som når jenta mi balanserte på fortauskanten i dag, mens hun snakket med seg selv. Vi ventet på bussen. Det ga meg tiden til å bare se på henne. Noen gange vet de hva som foregår. 

Sommerdager…  Og når barn prater sammen. Her ser det nesten ut som en liten kjennepreken, men det er entusiasme og lekeplaner. Vennskap.

Detaljer.

Litt tankefull, eller kanskje litt sliten.

Kusina til datteren min. Vi var hos dem og grillet på søndag (< link til bloggen deres). Hun ville veldig gjerne sette seg ned å bli tatt bilde av. Lurte vel på om at det var slik jeg mente hun skulle sitte.  Tenk at å henge opp ned fra armene til pappa, kan bli et så vakkert bilde? Bilder som dette, i sort hvitt, er bilder jeg selv vil ha på veggen hjemme.  Og en liten jente på fire år, som skal rydde av maten. Plutselig så hun fem år eldre ut der hun gikk. Og noe er uvitende lek for den ene, mens den andre oppfordrer til å fylle opp buksen hennes med stein. Det er disse tingene som virkelig er stas å blåse opp på stueveggen. Jeg har sett mange eksempler på barn klistret til et hvitt lerret med et falskt smil. Jeg prøver for alt jeg kan å bli kompis med ungen din, slik at jeg får lov å tulle frem litt latter og smil. Jeg har nå satt sammen flere pakkepriser for fotografering. Jeg tar på meg alt mulig av fotografering, men denne uken ønsker jeg barneoppdrag. Jeg gjør følgende: Booker du fotografering av barnet eller barna dine til onsdag, får du 30% rabatt. Torsdag 20% rabatt og søndag 10 % rabatt. Det er disse dagene jeg har tid til å fotografere denne uken. Vi kan møtes i parken, på stranda, i hagen deres. Det finnes mange plasser. Og uansett sol, overskyet eller regn, så kan vi skape mange flotte øyeblikk med barna. Vi bruker mindre enn en time på selve fotograferingen, og jeg bruker litt lenger tid når jeg setter meg ned etterpå. Men for barnet, så er vi ferdige akkurat når de begynner å tenke tanken på å bli lei. Jeg holder til i Lørenskog, men er like enkelt i Oslo.  Send meg en mail til mail@anetteantonsen.com og nevn gjerne allerede i første mail hvilken dag du vurderer. Dere trenger ikke å booke bare i denne uken, jeg kan ta oppdrag i hele sommer, så lenge jeg ikke er bortreist. Det blir trolig de to siste ukene i juli. Da kommer jeg til Sortland. Jeg kan også ta oppdrag der oppe om ønskelig. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *