Enkel hverdagssminke

Det eneste jeg har påført her, er denne kremen med litt farge i. Den er tynn, og dekker lite, men gir litt glød. 
Neste steg, er mitt viktigaste steg. Bryn. Jeg klarer meg fint uten alt annen sminke, men bryn vil jeg veldig gjerne ha på stell. Jeg bruker Fedora sitt brynpudder og en kost fra mac, som er veldig enkel å tegne med. Eksakt form på brynene mine, varierer litt. Noen ganger liker jeg å ha litt mer bue, andre dager har jeg litt kvassere vinkel. Viktig å huske at øyenbryn er som søsken, ikke tvillinger. Det er ikke krise om bryna ikke er prikk like, som mange kanskje stresser med.  Her har jeg kun brykt det lyseste. En lys gullfarge. Jeg pleier tone over til mørkt ytterst, men ikke til denne loooken.  En lett strek med våtliner. Her er det bare å trene på å få til den streken, om man ikke er vant til å bruke våtliner. Prøv deg frem mange ganger før du putter på noen annen sminke, så kan du enklere vaske av mellom hver gang.

Så har jeg kun på maskara og litt solpudder som rouge. Lite maskara nede, mer oppe. Rougen bruker jeg ved kinnbeinet, og litt sånn jevnt rundt for å ramme inn ansiktet/ skyggelegge sidene. Da oppfattes man litt smalere i ansiktet. Du ser det hvis du sammenligner det første bildet hvor jeg ikke har sminke på, med dette.  Jeg har ikke noe system på hva jeg faktisk bruker av sminkeprodukter, sånn egentlig, jeg vet bare hvilken farger og konsistens jeg ønsker. Men det merket jeg har fallt mest for, er Fedora. Det selges på Vitus Apotek og er bra for huden. I dette innlegget ble det en salig blanding av forkskjellig, men det får være.  God tirsdag til leserne mine. PS: Om dere savner en ny mannepost, kom gjerne med innspill til tema. Jeg er litt treig på den kreative delen disse dagene. Står litt fast egentlig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *