Vinn undertøy fra Fifty Shades of Grey-kolleksjonen

Produktene er sponset Jeg ønsker at dere som leser bloggen min, skal føle at det jeg skriver om er troverdig.  Det er uaktuellt å skryte noe opp i skyene, mot å få det sponset. Derfor er det fint å vise hvordan dette undertøyet faktisk sitter. Jeg liker at stroppene kan taes av, og at det er gummi langs kanten på innsiden. BH-en sitter skikkelig, uten at skuldrene må lide av stramme stropper. Og denne silkepysjamasen er like deilig som den ser ut. Jeg er imponert over at KappAhl, som jeg forøvrig sammenligner med H&M og Lindex, har fått til dette. Jeg har former og jeg har alltid hatt større bryster enn utvalget i hyllene. Det undertøyet som har fungert for meg, har jeg kjøpt på spesielle undertøysbutikker. Denne kolleksjonen er spesielt laget for ekte kvinner. Underdelen min passet også. Jeg var så usikker på størrelsen da de spurte meg. Men det er altså 36/38 i underdel og 75D i BH. Perfekt. Kolleksjonen tar for seg høysesongen med bryllup, som er nå på våren. Det lille under er viktig, men ikke bare for de som skal gifte seg vel. Min sin, likte det i alle fall. Det blå settet jeg publiserte i går, er min absolutte favoritt.  Vil du vinne et sett til deg selv, kan du skrive i kommentarfeltet. Fortell meg hvorfor akkurat du skal vinne undertøyet fra Wedding Collection – Fifty Shades of Grey. KappAhl kommer til å bestemme hvilket sett du får, men så klart i din størrelse.  Vinneren trekkes om to dager, altså på mandag kveld!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *