Fin under klærne

annonse Interessant å se hva som forlater meg først, når jeg går ned i vekt. Det er ikke vanskelig å se at den BH´en jeg har på bildet er for stor. Jeg skulle opplyse KappAhl om min størrelse i undertøy, i forkant av dette samarbeidet. Vel, det var litt som å gjette hva som kom til å passe.  Dette er den nyeste kolleksjonen fra Fifty Shades of Grey. Kolleksjonen er inspirert av bryllup og giftemål. Passer ypperlig for dem som vil være fin under brudekjolen, men også for oss som ikke er i nærheten av å være gift. Setter under her, ble min favoritt så langt. At det passet meg perfekt, hadde jeg aldri trodd. Nå gjenstår det å prøve de andre jeg har fått.
Jeg skal lage et innlegg hvor dere også kan vinne et sett fra denne kolleksjonen. Først må jeg bare mote meg opp til å posere i undertøyet, så kanskje jeg får vist hvordan det faktisk ser ut på. Hvis det har noen betydning?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *