Ombre på håret

I dag har jeg vært på Botea, hos de vakre jentene på Majorstuen. Jeg skulle egentlig stripe etterveksten, men endte med å farge den i stedet. Jeg liker meg selv best med ettervekst, dermed konkluderte vi med at denne stilen er optimal for meg. Over er før, under er etter farging. Dette er Lotte. Jeg har brukt henne de siste gangene jeg har vært hos frisøren. Hun skal ha ekstra skryt for hodemassasjen! Himmelsk. Herregud så deilig det er å få vasket håret, spesielt når frisøren kan den greia der. Føler jeg får en liten spa-behandling mitt opp i det hele.


Vi skal lysne håret mitt litt mer i tuppene neste gang, og klippe litt. Det føles deilig å ha en klar farge innerst, i stedet for å stresse med kommunegrå ettervekst. Vi valgte å legge lite ombre, fordi da har håret litt å gå på når det vokser. I tillegg til at håret mitt er litt kort. Men når jeg først har lagt inn, kunne jeg tenkt meg å legge inn bittelitt mer. Etter frisørtimen ble jeg sittende på ‘Åpent Bakeri’ på Thorshov. Digger plassen, men de har verken Internett eller stikkontakt. Da blir det begrenset med tid å sitte der, i alle fall når jeg jobber. Brukte delt Internett fra mobilen. Fikk lade den bak kassa da den ble tom for strøm, men når macen streiket var det bare å dra. Jeg fikk i allefall lagt ut Manneposten #6. Nå venter jeg spent på tilbakemeldingene. Nå er det rolig kveld med barnefri. Jeg skal snart kjøre inn til byen for å besøke Trygve og Lars, mine gode venner fra det gamle nabolaget. Blogges senere!  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *