Jeg skal bli personlig trener

Ja, det skal jeg. Etter å ha vurdert dette i over ett år, har jeg endelig bestemt meg. Jeg og venn skal ta intensivkurs for å bli personlig trener. Kurset starter 13.juni her i Oslo, og går over tre uker. Da er det skole hver eneste dag, så er det raskt over.  Jeg har ikke tatt kurset tidligere, da jeg ikke har funnet nok motivasjon til å gå skole igjen. Dessuten var jeg ferdig med en to-års utdannelse i journalistikk, i fjor. Det ble litt mye med skole og annet i fjor, men nå har jeg funnet roen til å ta inn litt mer i hjernebarken.  Det er ikke noen plan å jobbe som personlig trener med det første, men jeg vil ha kunnskapen. For min egen del, aller mest. Jeg har en del utdanning nå, som jeg kan ta nytte av. Men denne utdanningen vil gjøre meg tryggere på min egen kropp, på trening og på kostholdet. Jeg vet hvor dyktige de er på denne skolen, for jeg kjenner flere av foredragsholderne. Dette blir bra! Dessuten er det kjekt å vite at jeg kan trene andre, om fristelsen skulle være der. I fjor åpnet det et nytt senter i uken, her i Norge. Det betyr at interessen for å trene øker. Det betyr også at det er mange som vil ha en personlig trener, og vi trenger flere av disse også.  Jeg har en rabbattkode som gir dere fem prosent rabatt, hvis du vil ta en av utdanningene i AFPT. Det gjelder det som holdes i Norge, vel og merke. Jeg vet at det er flere ledige plasser på kurset jeg skal gå nå i sommer. Hvis du har bestemt deg for å melde deg på, sender du meg en mail, så får du rabattkoden av meg. Du når jeg på mail@anetteantonsen.com  Gruer meg litt å hoppe inn i sterkt fokus, i frykt for å falle av. Men gleder meg også. Jeg elsker å lære nye ting! Akkurat nå er jeg i Sverige. Gøteborg. Jeg og en fra teamet kjørte klokken 06.00 i morges. I kveld skal Ole gå kamp (det er romkameraten min, for de som ikke vet det). Han skal gå sin første MMA-kamp som profesjonell. Jeg vet det betyr masse for han, det blir spennende å se hvordan det faktisk går. Han har vært på diett i forkant av innveiingen i går, og uken har nok vært tøff med meg og jentungen i hus. Vi har jo spist normalt, mens han har lengtet etter å spise masse god mat.  Har med meg en ny genser, skal se om jeg får tatt noen bilder av den i dag. Blogger mer senere!  Minner om å følge med på TV2 i kveld klokken 21.40. Flyktningshjelpen skal ha Artistgalla. Det kommer til å sitte mer enn 40 kjendiser i panelet, for å ta i mot telefoner fra TV-seere. Fokuset ligger på lidelsene i Syria. Det er vondt å se hva vi mennesker er i stand til å gjøre mot hverandre. Jeg vet ikke hva de kan få ut av vår hjelp, men jeg synes det er fantastisk at de engasjerer seg og tar et tak for å sette fokus. Det er vanskelig å hjelpe alle, men det føles godt bidra litt. Her sitter vi jo litt hjelpesløs. Det tror vi i alle fall. Det finnes mange mennesker fra landet vårt som faktisk gjør en liten forskjell for mange. Jeg håper at det blir en kveld med god underholdning, på samme tid som vi retter fokus mot barna i Syria. Selv får jeg ikke sett det, men jeg håper noen av dere ser det for meg.  A

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *