Frossen soloppgang

God morgen! Det er fredag. Fantastisk, eller hva? Jeg titter bare kjapt innom før jeg skal til byen og ha en skikkelig jentedag. Et møte klokken ni, deretter til Agata og fikse negler og vipper. Så er jeg fresh og fin til helgen.  Datteren min hadde planleggingsdag i dag, trodde jeg. Har sett feil på kalenderen, og har lovet henne café. Hun får bli med meg halve dagen i dag, siden det er min tabbe. Håper alle er friske og raske, jeg har skikkelig vondt etter den kinken i nakken ennå, så jeg har pakket i meg to ibux i håp om en mer avslappet skulder/rygg. Dagens outfit er til salgs for 900,-. Det er en Moods of Norway-sommerkjole fra i fjor. Jeg har brukt den én gang. Noen av dere husker det kanskje også. Det var den episoden i Tigerstaden, hvor jeg rødmet mest av alt. Størrelse 38. shop@anettemarie.no 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *