Sliten, både stor og liten

I dag har jeg gjort alt jeg kunne få gjort. Det hadde ikke vært plass til mer, over hodet. Vi sto opp, luftet hun, slo på barne-TV, spiste. Jeg fikset meg, tok bilder til ‘kvinneposten’ og pakket sakene for å dra. Etter innlegget mitt forleden dag, som var rettet til menn, fikk jeg leserrekord. I går var det 34.780 unike lesere innom bloggen min. Det er det høyeste tallet jeg har opplevd i min åtte år lange blogg-karriere. Synes så klart det er hyggelig om det bringer nye lesere. Etter å ha levert ungen i barnehagen, dro jeg rett på posten. Jeg sendte ut fem kjoler i dag, håper dere som har kjøpt dem, blir fornøyd og at de sitter som de skal. Det er fremdels kjoler igjen, gå inn på kategori mote, for å se en oversikt.  Jeg ble sittende på Oslo S og jobbe etter dette. Klokken 12.00 hadde jeg et møte med organisasjonen Lions, som jeg har tatt del i. Det vi skal jobbe mot, er nettmobbing. Som jeg tidligere har uttrykt at jeg brenner for å bekjempe. Etter møtet ble jeg sittende og skrive til klokken 14.00. Da møtte jeg Amir på Elixia i Bjørvika. Vi hadde vår første trening sammen. Han brenner for boksing og jobber som PT nå. Tidligere har han bokset mye, det gjør han til den perfekte trener for meg. Innenfor styrketrening, spesielt med tanke på kneet, men også til å holde puter. Vi målte, veide og sjekket fettprosent. Den er latterlig høy i forhold til hvor aktiv jeg er. Kosthold-refs igjen.  Han holdt litt puter for meg, og ble positivt overrasket. Det gjør meg glad. Følelsen jeg fikk av å slå fra meg igjen, var deilig. Jeg savner å bokse mer igjen, og jeg skal bli bra i kneet! Amir er dyktig. Det kan man se på kundekretsen, og på måten han jobber med detaljer på. Det skal bli moro å se hva vi får til fremover.  Derfra dro jeg rett til et møte i barnehagen. Det er så herlig å høre hvordan de som jobber med ungen min, ser på henne. Fra barnehagen dro vi direkte, og spontant, til bassenget. Vi testet ut bassenget på Kjenn, her i Lørenskog. Fantastisk. For første gang ville hun prøve disse flyteeggene, og etterpå fikk hun bare armringer. Hun var så stolt der hun plasket rundt over dypet. Innen vi var ferdig hadde hun nok drukket halve bassenget, og begynte å skifte farge i ansiktet. Mens hun hakket tenner sto hun fast på at det ikke var kaldt. Hun ville aldeles ikke dra.  Vel hjemme var det rett i senga. Jeg klarte så vidt å få i henne noe mat før hun sluknet om. Jeg tipper at jeg våkner før henne i morgen!  Alt i alt, en flott dag. Klokken er nå 22.10. Jeg og Ole (min romkamerat) har sett på Top Gear mens jeg hentet meg inn fra dagen. I denne episoden hadde bygget tog av biler. De kjørte med campingvogner og styret på. Nå fikk jeg lyst å oppsummere hele episoden, men jeg anbefaler og se den. De konkurrerer med hver sine biltog som de har laget. Han ene har bygd et racertog. Der passasjerene sitter med flybriller uten tak. Han ene ser ut som Kong Harald. Jeg sverger. Jeg lo altså så mye at jeg ville grine.  Og nå er jeg tom. Så nå skal jeg krype inn på rommet inn, mens Ole akkurat har løpt ut for å trene igjen. Han skal gå kamp om noen uker, det skal også Berat som jeg fulgte i England sist. Gleder meg virkelig, jeg skal jo så klart bli med. Disse MMA-kampene finner sted i Göteborg denne gangen.  Natta, gutter og jenter.  (Foto: Marori Morningstar)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *