Vinn navnelapper til barnet ditt

Vinneren er trukket! Gratulerer til Malin Thyholdt

Har du en slik hjemme? De bruker mye klær, sant? Har du opplevd å miste klær fordi at du glemmer å skrive på dem? Eller så er skriften vasket vekk, kanskje? Da jeg fikk mail fra navnetrykk.no visste jeg allerede hvilken kvalitet produktet har. Jeg har faktisk fått lapper herfra før, og alle lappene sitter ennå på alt de er festet på. 60 grader i maskinen, ingen problem! De lappene jeg har klistret på matbokser og annet sitter også like godt. Jeg festet de første lappene da hun startet i barnehagen, det er tre år siden, de sitter. Det er så greit å ha lapper på alt, så slipper man stå å lure på om det var deres plagg/ting eller om et annet barn kanskje har likt. Kjent situasjon fra barnehagen? Denne saken er helt genial! Jeg har tidligere brukt min egen rettetang for å gjøre dette. Den har en side som er varm, og en plate den kun presses mot. Superenkelt.  Ønsker du å vinne denne + 90 merkelapper? Skriv et guttenavn og et jentenavn du kunne gitt ditt neste barn, eller som du bare synes er flott. Husk å registrer mailadressen i kommentarfeltet som anvist, jeg kontakter vinner via mail! Sjekk også Facebooksiden deres, de har forskjellige figurer å velge blant til lappene. 

Har du ikke barn selv? Del innlegget med noen som har det! Vinneren er trukket! Gratulerer til Malin Thyholdt  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *