Puselørdag

Morn! Formen er litt uggen i dag og jeg sov lengre enn jeg pleier. Jentungen min er på besøk hos et vennerpar som har mange barn, hun koser seg deg i helgen. Nå håper jeg bare på at jeg ikke blir syk. Går rundt litt småkvalm og det romler litt i magen. Til nå har alt holdt seg der det skal. Et bare å håpe på det beste!  Ikke hver dag jeg har noen som stopper meg opp i hverdagsøyeblikk for å ta bilder. Sophie Elise knipset et par bilder av meg mens jeg jobbet, så tok jeg et portrett av henne på trappa etterpå. Nå sitter vi og gjør ingenting. Jeg taster på bloggen, mens hun leser Se & Hør. Snart skal jeg kjøre henne ned til byen så hun får dratt til frisøren. Mens jeg jobber og driver med mitt, føler hun seg som hjemme i huset og slapper av etter operasjonen.  Synes det er koselig å ha henne her i huset hos meg. Liker å ha noen å passe litt på. Er jo bare å sørge for å få i henne mat og vann og riktig medisin. Hun smiler og sier stort sett bare koselige ting som jeg smelter eller ler av. Nå har hun begynt å ta på seg skoene sine. Det tar et halvt år, men så skal vi dra. Håper alle har en fin lørdag. For min del blir det jobbing, men det er ikke så verst det heller. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *