MOT mobbing

Dere vet at dette er et tema jeg brenner for. Det kommer det alltid til å være. I høst var gjorde jeg og Sophie Elise et stunt som gjorde vondt i prosessen, men vi fikk mye oppmerksomhet rundt akkurat det vi ønsket. Nemlig mobbing, og i det tilfellet, nettmobbing. På grunn av engasjemanget mitt får jeg mye mail fra mennesker som støtter opp, eller sliter selv. Det gir meg selvfølgelig en ekstra jobb som på ingen måte er betalt, men det er noe som sitter så langt inne hos meg selv at det er verdt jobben.  Jeg synes vi kan sjekke ut dette innlegget som kommer fra en leser. Det er tøft å dele ting, men også deilig når man har gjort det. Når noen har satt seg for å dele en historie som dette kan det virke merkelig på en måte, men vit at det hjelper andre som ikke har kommet seg ut av en slik situasjon. Det kommer alltid til å hjelpe et menneske som sliter, å se at noen andre sliter. Da jeg startet med å se på denne videoen hadde jeg en blandet følelse, men når videoen ikke ender i en nåtid som er flott og fin, så gjør det noe.  At denne jenta faktisk har laget dette fra rommet sitt og puttet det ut på Internett, er sterkt.  Men det at det er mange som må gå igjennom dette, gjør meg vondt. Jeg vet at de som har vært med på å gi denne følelsen, kanskje ikke vet om det selv. Denne videoen deles allerede nok til at den kommer til å nå ut til noen av personene. Jeg håper at de som har vært med på leken kan få seg en støkk i hjertet og skjønne alvoret. Lek for noen, ødelegger livet for andre.  Innlegget til denne jenta kan dere se via denne linken. Og at hun er vektløfter, gjør meg glad. Det betyr at hun har funnet noe som driver henne i livet, og det er viktig.  Under kan dere se videoen vi lagde i høst. Den er sett over 96.000 ganger og rørte ved mange. I går ble det skrevet en artikkel på Side2 som jeg også stilte opp i.  )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *