Norwegian Grappling League 4

I dag har jeg fått jenta mi tilbake. Vi har vært i bassenget etter at hun har vært i bursdag. Det gjør susen og ungen sovner helt greit på kvelden. I går tilbragte jeg hele dagen i Skårerhallen hvor det var grapplingturnering. Det var greit med folk, deilig mat fra Sunn Mat, salg av klær og ellers god stemning og nok å feste øynene på. Nederst i innlegget kan du se bildene. Sjekk bildene mine fra i går. Det er veldig, veldig mange. Men dere kan se hvem som har vært der og føle litt på stemningen.

// (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/nb_NO/all.js#xfbml=1»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’)); //>

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *