Kom til Lørenskog på lørdag!

Før jeg skriver noe som helst om i dag, vil jeg nevne lørdag. Det er Grappling-turnering i Skårerhallen. Det holder å komme fra 12 og utover. Gratis inngang for tilskuere. Sjekk ut DENNE FACEBOOKSIDEN og del arrangementet med venner om du gidder. Kanskje du har noen venner som er interessert, men ikke vet om stevnet. Jeg skal være der. Kommer til å hjelpe litt til der det trengs, men hovedsaklig ta bilder. Stevnet er i Skårerhallen Adr. Nordlifaret 50 1437 Lørenskog -Real Mat selger sunn og bra mat. -Smoothie-stand. -TEK of Norway selger klær. Så til dagens trening. Jeg var tidlig i møte i byen, så møtte jeg disse to jentene og fikk en liten styrkeøkt på Fitness Xpress. Formen min var veldig lat. Det ble ingen kick-ass trening, men jeg fikk kjenne det litt i rumpe, lår og triceps. Da jeg skjønte hvor laber form jeg var i, valgte jeg å sykle 20 minutter i stedet. Filmet også litt på treningen: Derfra direkte i et møte på Skøyen. Angående leasing av bil. Jeg håper jeg får en avtale i boks i løpet av et par dager, slik at jeg har bil om en uke. Slik som vi holder på nå er til å bli tullete av. Jeg må kjøre Ole til jobb grytidlig hver dag jeg skal låne bilen. Slit. Så kjørte jeg hjem. Jobbet litt med bildene jeg tok på oppdrag i går. Da fotograferte jeg rådmannen i Lørenskog. Klokken 16.30 kastet jeg meg i bilen og kjørte ut til Kløfta for å hente Ole på jobb. Vi rakk så vidt hjemom og hente klær, før vi kjørte til Novus. Det er mange som trener nå som det er Grappling-stevne på lørdag. Det er moro. I dag ble jeg litt med på MMA-timen i starten. Jeg er med gutta og varmer opp, så peller jeg meg bort om jeg blir i veien. Så lenge det er en person til overs blir jeg mer enn gjerne med og ruller litt. Det er gøy. Men så er det jo dette jeg brenner for. De siste dagene har jeg vært litt demotivert. Jeg føler plutselig at jeg har mindre fremgang og blir litt motløs. Etter noen oppmuntrende ord fra andre kommer jeg meg ovenpå igjen og bestemmer meg for å fokusere på det jeg er dårligst på. Og når jeg ikke trener er det deilig å pynte seg litt. Dette antrekket er fra tirsdag, da spiste jeg på Jacob Aal i Lillestrøm. Elsker denne onepiecen, kanskje jeg skal bruke den bittelitt oftere?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *