Når jeg er stille blir han stille

Ikke som i fjor. Jeg er stille. Hjertet banker. Skal jo ikke falle, men elsker følelsen. Det er en prøvelse. Å vente på ord. Prøver tålmodigheten. Det blir stille. Han er stille. Jeg holder pusten. Sekundene sitter og glor. Jeg må si noe. Ordene er tomme. Kanskje det er over? Latter i den andre enden av en usynlig snor. Det kribler og hjertet banker. Mange stykker unna, men han føles nær. Kanskje jeg burde snu, men det er bare noe jeg tror. Innstinktet mitt analyserer. Jeg overser det, jeg er sta. Mulig jeg burde snu, men vil være her. Fordi at lengselen gror. Mine tær er utenfor kanten av en klippe. Jeg tør ikke se ned. Dessuten bestemmer jeg selv. Om jeg vil gå tilbake, eller hoppe utenfor. Mitt lille jag. Min lærelekse. Det er nok å vite i dag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *