Piste off – burger

Nå har vi dekket opp for deg: En deilig burger som ikke tar lang tid å lage. Så smaker den så mye bedre. Enn hva? Smak. Chips: pastinakk litt olivenolje litt salt mer pepper Burger:  400 gram karbonadedeig ett egg to hele hvitløk toppet med hvilken ost du vil (du kan bruke kyllingdeig i stedet. Om du vil.) Dressing:  en pakke kesam litt sitron litt salt litt pepper Hamburgerbrød, 8stk: 5 egg, 1 ss smeltet smør/kokosolje, 1 – 2 ss kesam, 1⁄2 ts salt, 4 ss maismel, 2 ss fiberhusk, 1 ts bakepulver, 3⁄4 dl sesam-/havre-/mandelmel og litt vann. Visp eggene luftige og bland inn smøret. Bland inn de andre ingrediensene og la deigen hvile i 10 min. Legg røren med skje på en langpanne i cirka 8 «klatter», dryss over sesamfrø og stek i 20 min på 180 grader. Alle burde lage mat sammen. Ofte. Det er hyggelig og sosialt. Jeg og Mari har bestemt oss for å gjøre dette oftere. Vi snakker. Forteller og deler. Ler masse. Tuller mye. Er kreative. Lærer. Spiser sammen og får i oss god mat. Vinn. Vinn. Vinn. Dette er Mari Krogshus. Dere som har fulgt meg lenge kjenner henne nok igjen. Oppskriften kommer fra improvinglives.no, som er det hun jobber med. Hun er altså den du skal henvende deg til hvis du sliter med kostholdet. Håper du tester maten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *