Fantastisk morsdag

Jeg våknet av telefonen. Barnefar sitt navn durer med en facetime-forespørsel. Jeg kobler ikke tid og sted før det har gått noen sekunder. Jeg svarer. Der er hun. Den vakreste jenta i hele verden. – Gratulerer meg morsdagen, mamma! Åh, så glad jeg ble. Jeg planla umiddelbart henting og middag. Egentlig skal hun ikke hjem før i morgen, men vi hadde jo tante Hanne her også. Jeg og Hanne spiste frokost og jeg fikk en vakker morsdagsgave som du ser på bildet over. Så sto jeg opp og bakte muffins. Ja, Ole har nemlig bursdag i dag og jeg vil vise at jeg setter pris på det ufattelig gode vennskapet vi har fått sammen. Jeg skrev et kort fra meg, Hanne og jentungen. Tente et lys og vekte han med varm sjokolademuffins på senga. Så inviterte jeg han med på familiemiddag. Vi så deretter på OL. Så reiste jeg og Ole på gymet og jeg fikk meg en ordentlig økt. Hjem igjen. Dusje og vaske litt hus. Pappa kom inn døre 14.15 cirka og litt før tre kjørte jeg og Ole til byen for å hente skatten min, mens pappa og Hanne kjørte til Lillestrøm for å finne en plass og spise. Det er gave nok dette. Å se jenta mi igjen. Jeg er så forelsket i barnet mitt om dagen. Det er deilig. Vi dro på Jacob All og spiste. Fantastisk. Ole ble en del av familien i dag, og det er akkurat sånn det skal være! Tina fikser på håret til tante mens vi ventet på maten.  Jeg og Ole spiste burder. Jenta spiste spaghetti mens pappa og Hanne spiste tapas. Så reiste Hanne med toget til Gardermoen og tok flyet hjem til Tromsø. Jeg savner henne fryktelig nå. Det er så herlig, for vi knyttes til hverandre mer og mer for hver gang vi møtes og jo eldre vi blir. Vel hjemme fikk jenta lego i gave fra bestefar. De ble liggende og pusle med bittesmå biter til langt over sengetid. Nede til høyre er pappa sin hund som leker med lekekatten til ungen. Pappa blir hos oss i en uke, så jeg får prøve å få et par fine bilder av hunden. Hun er fantastisk snill og lydig! Håper alle mødre har hatt en fantastisk fin morsdag i dag. Denne dagen er for oss og for alle de andre dagene vi er eksemplariske mødre. Klem fra meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *