Selvdisiplin og egentrening

Jeg kaller det selvdisiplin når jeg selv tar ansvar for hva økten min skal innebære. Det er så enkelt å sparre, være med på timer eller få instrukser fra en treningspartner. I kveld dro jeg og Ole til Novus og møtte en til klokken 22 på kvelden. De rullet, bokset og gjorde sitt, mens jeg var kreativ med egen trening. Da vi hadde fått på treningsklær og jeg hadde satt på spillelisten min som inneholder en god del Kanye West, startet jeg klokken. Den piper etter tre minutter, så ett minutt, så tre minutter. Det er altså tre minutter med power og ett minutt for hvile. Økten min ble slik: 3 minutter hoppetau 1 minutt sit-ups 3 minutter løping rundt i lokalet 1 minutt push-ups (20 stykk, record!) 3 minutter skyggeboksing Så tok jeg på bandasjen min og begynte å slå på sekk. 3 minutter med lette, hyppige slag 1 minutt pause 3 minutter med harde slag 1 minutt pause (her gispet jeg etter pusten) 3 minutter med varierte slag i fast takt 1 minutt pause 3 minutter med harde slag 1 minutt pause (her trodde jeg at jeg måtte spy) 3 minutter med konsentrerte jab og kryss, fokuserte på avstanden Lengre pause før jeg slo litt upper cuts og begynte på styrke Utfall med manualer 20 rep ganger 2 High windmill med ketlebell 10 på hver side ganger 2 Ketlebell/mage (slenger den frem og tilbake mellom beina og opp i luften) Tøyde ut og dusjet. Synes det ble en veldig bra økt. Jeg føler på ingen måte at jeg ikke brukte det jeg hadde av energi. Tommel opp! Blir litt baklengst i dag, får sette meg ned å skrive hva jeg har gjort resten av dagen kanskje…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *