Hva lurer du på?

Jeg er endelig i gang med treningen igjen. Har skjønt at jeg ikke fungerer optimalt i hodet uten trening. Mer om dette senere. Jeg sitter og leser kommentarer fra dere, og som regel svarer jeg ikke før jeg har tid til å svare. Kjappe spørsmål er enkle, noen andre er lengre. Jeg har fått noen ønsker på innlegg i det siste. Ting dere lurer på. Derfor tenkte jeg å dedikere dette innlegget til alle deres spørmål. Hva lurer dere på? Hva ønsker dere at jeg skal ta opp? Akkurat nå har jeg fått varierte spørmål. Alt fra å vise frem klokken min til å skrive et innlegg om å reise alene på ferie. Dette er flott! Når jeg får slike forespørler har jeg på en måte fått en skriveoppgave. Så for all del, spør om hva dere vil, så skal jeg svare så godt jeg kan! Planter meg foran dataen for å skrive noen innlegg nå, har litt å ta igjen etter fem dager med to barn i hus. Puh! Det tar på, men så er det jo så hyggelig også da. Såh, kom igjen. Still meg spørsmål, hva enn det er. Ingenting er galt å spørre om. Det verste som kan skje er at jeg ikke svarer. Det skal litt til. *Blinkefjes* Mens du tenker kan du høre på denne. Jeg elsker Shakira, og de siste årene har jeg begynt å falle for Rihanna også. Å se dem sammen er dødskult. Og når jeg sier jeg er Shakira-fan, så mener jeg det. Har vært det siden Whenever, Wherever.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *