Søker mobbeofre

Som dere husker har jeg hatt litt fokus på nettmobbing. Denne filmen er sett over 90.000 ganger. Det betyr at vi nådde ut til noen. Her er en hilsen fra en journalist som trenger å snakke med akkurat dere som er utsatt for mobbing, uansett hvilken type mobbing: Jeg heter Elise Andersen og er journalist. I disse dager jobber jeg med research for November film og ønsker å komme i kontakt med mennesker som blir mobbet, vi jobber nå med et forprosjekt til en TV serie om nettmobbing. Foreløpig er det ikke sikkert det skal produseres eller ei, men ser på mulighetene. Seriens premiss blir å snakke ofrenes sak og prøve å spore opp mobberene og konfrontere han/henne med hetsingen. Vi ønsker å ta tak der andre svikter. Nettmobbing har utviklet seg til å bli et stort problem i samfunnet, kildenes medvirkning kan være med på å sette problemet på kartet og få myndighetene til å ta dette på større alvor. Derfor ønsker vi å komme i kontakt med personer som blir mobbet for en dialog. Kontakt kan henvendes til : Andersen_elise@hotmail.com Del gjerne innlegget!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *