Arlanda, Stockholm

Vi ble sittende i noen timer på Arlanda i dag. Deilig å ha god tid. Vi oppsummerte helger og spiste litt junk som det siste man gjør. Jeg begynner å høres normal ut igjen i stemmen og jeg føler meg mye bedre. Ingen trening i dag heller. Det blir tre dager uten trening det. Føles rart etter å ha vært aktiv i 23 dager på rad. Gleder meg til treningen i morgen, da skal jeg svette ut den siste dritten av kroppen. Men aldeles godt å slappe av litt også! Anbefaler en jentehelg. Disse tre dagene føles ut som en uke. Så nøl ikke med å reise til nabolandet. Det tar kort tid, koster ikke mye og man føler man får en skikkelig ferie fra hverdagen hjemme. Jeg er god på disse feriene mine, eller hva? Livet mitt hadde ikke vært komplett uten å reise. Det er helt sant. Sov godt, alle der ute. Blogges i morgen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *