I stedet for å kaste

Se, hvor vakker den er. Krakken jeg kjøpte for noen år siden på Bohus. Jeg elsker den høyt, og jeg trodde den skulle leve evig. Etter at vi hadde besøk av spreke John, og han og Tina bygde parkour-løype på stua, så knakk det ene beinet. Så hva gjør vi? Jo, jeg og Tina lagde et lite verksted her hjemme. Jeg knakk av de tre resterende beina og fyrte i peisen. Ble mye stykk flis på undersiden, men oversiden er jo like fin. Hentet et gammelt skjerf, saks og lim. Litt brunostspising for peiskosens skyld. Limte på og klippet til. Sånn, da er det ikke noen problem med flisene i alle fall. Vips. Så hadde vi en puff i stedet for en krakk. Det morsomme er jo at den passer perfekt for jenta om hun vil sitte ved stuebordet og spise. Jeg mener, om hun får sitte med stuebordet og spise.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *