Dubai, svette, tårer og David Haye?

Ehm, ja. Jeg kommer til det. Må bare starte fra starten… ….Vi kan starte med det slik. I går kom min venninne Camilla til oss på hotellet her. Jumeirah Beach Hotel. Vi tok en drink i baren på toppen, den heter ‘Uptown’. Videre dro vi ut sammen med Camilla og en liten gjeng. Mens vi satt og snakket kom det et tilskudd til gjengen som så litt kjent ut. Vel, så klart (?!) var det bokseren David Haye. Litt starstrucked at the moment above. Det viser seg at vi har felles venner her nede. Small world. Han tok et par selfies av oss med mobilen min. Visste jo ikke hvor lenge han ble på det tidspunktet så jeg måtte sikre meg, men han var med hele oss hele natten. Jeg fikk tilbud om å trene med han i dag. 9 am sharp! Gjett om jeg møtte opp. Yepp. Så jeg startet dagen min med å flette håret mitt klar for trening 08.00 og tok en taxi inn til sentrum. Fikk en bra styrkeøkt sammen og en ny kompis i Dubai. Fun! Etter treningsøkten dro jeg tilbake til hotellet og spiste frokost. Litt bakrus, litt sliten, veldig sulten. Det ble en smoothie i skyggen og litt mat sammen med kompisen min Endre. Etterpå ble det litt tanning og lesing på stranden. Da solen begynte å gå ned gikk jeg på Spa og fikk renset ansiktet skikkelig. Rett etterpå hadde jeg ikke mer av tiden enn til å løpe inn i treningsklærne igjen. Boksetrening sto for tur. Turen tok meg til Sunset Mall som langs Jumeirah Beach Road. Her har de et nyåpnet gym som er helt fantastisk. Jeg møtte svenske Lii for å trene sammen med henne og hennes coach. Dette er Lii. Hun har bare gått amatørkamper, men skal i april gå sin første proff-kamp i Dubai. Det er helt rått og jeg håper på å komme tilbake for å se henne i ringen. Coach Chill kjørte på knallhardt. Vi startet med å varme opp vanlig, jeg og Lii. Deretter satt han opp tau i ringen. Et kryss. Så gikk vi langs hvert vårt tau. Dukket til høyre, kryss, hook, dukket til venstre, hook, kryss. Og repiterte om og om igjen, frem og tilbake. Så kjørte vi på med å slå på puter. Han er helt rå og trente oss samtidig, kjapt. Jeg måtte virkelig fokusere for å henge på. 20 minutter her. Deretter litt vann før vi ble stående på hver vår sekk og slå i 20 minutter. Litt vann så rett på hoppetauet. 20 minutter. Litt vann igjen og så magetrening av hard sort. Deilig å sende en melding hjem til Ole og be han sette grønne kryss på hele rekka for i dag! Fra venstre. Sean, Eisa som eier klubben, meg, coach Chill og Lii. Fabelaktig gjeng!! Og det finnes mange kjekke sheiker her nede, som vist over. Sitter på hotellrommet nå med god samvittighet. Jeg har nemlig booket PT her på treningsstudioet ved hotellet for i morgen. Boksetrening 07.00. Fantastisk ferie!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *