Dette er kroppen min

Jeg vil vise frem kroppen min av flere grunner. En av grunnene er at jeg alltid har ment at det er flott å vise frem kroppen sin. En annen grunn er at jeg veier mer enn jeg noensinne har veid. Klart det er muskler, men det er også mye latskap i matvanene mine.

Dette er starten på 2014 og sånn ser jeg ut. Etter å ha funnet en treningsform som er moro og motiverer meg mer, vet jeg at kroppen kommer til å bli litt lettere igjen. Det var moro når en leser her om dagen kommenterte rumpa mi. Ja, den har vokst. Jeg liker at jeg har litt rumpe og det har alltid vært min favorittdel på kroppen. Så er det jo ikke slik at stor rumpe redder kurvene. Tyngdekraften kommer og tar den, så knebøy og utfall øker med kiloene.

Nå ler jeg for meg selv her jeg sitter, forresten. Vi kommer ikke til å slutte å bry oss om kroppen. Mediene hjelper oss til å huske på det. Men vær nå glad i formene om du har dem, og er du veldig tynn, så vær nå glad i deg selv fordi. Vi er unike. Takk, Gud, for det. Jeg elsker kroppen min på det største og det minste. Jeg synes det er gøy å finne ny motivasjon om og om igjen, men jeg gleder meg også til å bli litt lettere igjen!

Dette er kroppen min. Akkurat nå. Ingen sminke. Ingen retusj. Ingen photoshop. #nofilter Jeg vil bare fortelle deg som tror at jeg er perfekt, at jeg er et menneske som deg. Jeg kan motta mail fra lesere som ser opp til meg og kanskje tror at kroppen min er et underverk. Vel, for all del.

Den er en helt vanlig kropp og jeg må jobbe hardt for å ha muskler og former. Stopper jeg trening og driter i kosthold, ja da går det faktisk ille til. Når jeg ser på en sjokolade kan den legge seg på magen, rett ved siden av navlen, uten at jeg rører den. Så er det jo også litt fint å innse følgende. Det er egentlig ikke hvordan kroppen min ser ut som avgjør om jeg har det bra eller ikke. I dag har jeg det kjempebra. På grunn av at jeg føler meg awesome etter en skikkelig bokseøkt. Det er en mestringsfølelse som ikke har noe med kroppen å gjøre. Det er så interessant at vi alltid vil se bedre og bedre og bedre ut. Ofte måler mennesker seg med andre forbilder som ikke har samme høyde, forbrenning eller gener. Vi kan kun være det beste av oss selv. Jeg vil vise meg på mitt beste, ofte. Jeg liker å vise meg frem og jeg liker å føle meg sexy. Siden jeg ofte viser de beste sidene av meg selv kan jeg også vise meg på mitt ‘verste’.

Noen kan se på meg som en sånn jo-jo. Opp i vekt og ned i vekt. Jeg finner motivasjon, mestrer det. Kanskje jeg kjeder meg litt og spiser mer igjen og trener mindre. Må finne ny motivasjon. Men så er det slik at jeg er mer opptatt av å ha det gøy enn å fokusere så mye på å ikke spise sjokolade. Mmmm. Sjokolade. Og om det skulle ha noe å si, så er det ikke slik at jeg ikke har draget på guttene fordi om jeg har en valk ekstra. Snarere tvert i mot.

Gutter liker deg for deg. Ikke på grunn av store hofter eller ikke. Livsgnisten din og humoren din, derimot. Jeg skjønner også at mange blir forvirret av disse tusen quotes som finnes om kroppen. Som for eksempel: Fit is the new skinny. Til informasjon så er 85% av disse inspirasjonsbildene mer anoretisk enn atlestisk. Så ikke føl så mye på det. Bare scroll forbi bildene og fokuser på deg selv og ditt beste. Viktigere enn kroppen din, er livet. Men så må man jo ha en kropp som fungerer for å leve livet fullt ut. Del gjerne innlegget om du deler mitt syn på kroppen og livet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *