Vinn støvsuger og neglelakk

Vi tester den nye støvsugeren vår fra Electrolux. Vi mottok denne på samme tid som vi flyttet og vi kunne selv velge hvilken farge vi ønsket på den. Jenta tusler rundt i huset med de nye kanintøflene som jeg kjøpte til henne i går. Skikkelig stolt av dem er hun. Lagde en fin liten avtale med jenta i dag. «Du støvsuger litt for mamma, så skal du få neglelakk etterpå». Støvsugeren har en ekstra del på seg slik at man kan støvsuge mindre overflater med den. Kjekt redskap på kjøkkenet for eksempel. Electrolux har samarbeidet med neglelakkleverandøren OPI for å lage en eksklusiv utgave av den oppladbare støvsugeren Ergorapido. Jeg synes det er moro at en støvsuger og et neglelakk-merke har inngått et samarbeid. Har du lyst på en slik støvsuger? Og neglelakk? Den finnes i flere farger. Sjekk konkurransen til Electrolux på deres Facebookside her! Last opp bildet ditt på Instagram med hashtaggen  #ergorapido_opi. Vis frem din oppfinnsomhet og ta et interiørbilde som viser et personlig og kreativt uttrykk. Det fineste bildet vinner den lekre trådløse støvsugeren Ergorapido OPI «limited edition» i valgfri farge og matchende neglelakk fra OPI! Produktene er sponset

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *