Deilig mat opp i det hele

Hei på dere! Nå har jeg gledet meg til å dele litt av alt her. Vi har ikke fått Internett her ennå, så jeg har delt 3G-nett fra mobilen mens jeg jobber litt. Vi hadde alt inne i hus i går (onsdag) klokken 15.00. Den første kvelden var kaotisk, den andre kvelden er litt mindre kaotisk. Men det er ikke stress, for all del, vi storkoser oss. I går prioriterte jeg rommet til datteren min først, før jeg i søvne satt sammen min egen seng. I dag handlet vi inn litt skikkelig med mat også, det var deilig. Hvitevarene kom ikke før i går kveld, så det var ikke særlig vits å handle inn så mye i går. Visste dere at det finnes steder hvor de selger ut nye hvitevarer med små skader, for eksempel en liten ubetydelig bulk og så videre, til billig pris? Det ligger ute på finn.no også. Deilig å bare kjøpe alt på en gang uten å bruke mye penger. I dag har jeg kokkelert litt med det vi har. Siden vi ikke hadde kasserolle valgte jeg å lage det hele i ovnen. Med en sulten tilskuer.. Jeg kuttet opp poteter og gulrøtter, sprutet litt flytende melange over og pakket det inn i aluminiumsfolie hver for seg. Satt det rett inn i varmluft på 300 grader. Så klargjorde jeg laksen med krydder og lime over og pakket inn den på samme måte, men ventet med å sette den inn. Fylte en stekepanne med litt vann og kokte det opp. La brokkolien oppi når det kokte. På samme tid satte jeg laksen inn i ovnen. Etter to minutter skrudde jeg ned til 150 grader og lot alt stå der inne i cirka ti minutter. Sjekket poteten og laksen et par ganger underveis. Brokkolien snudde jeg der den lå halveis i vannet før jeg etter få minutter helte vannet ut. De ble hovedsaklig dampet. Jeg var like spent som Ole på resultant, og vi begge ble superfornøyde. Poteten ble perfekt. Litt kokt i melange som putret på bunnen inni der og litt stekt av folien over. Lenge siden jeg har smakt så gode poteter, så jeg må skryte litt. Gulrøttene ble på samme vis. Laksen var som den skal og brokkolien var akkurat litt sprø. En klæsj med mager kesam og middagen var servert! Anbefales å prøve, jeg skal gjøre dette igjen. Ellers er det kaos stort sett over alt, men vi har vårt eget lille system opp i det hele. Jeg vil kose meg med innredningen og gleder meg allerede til jeg skal fortsette. Ny sofa har vi og, denne gangen sort. I dag har vi brukt mest tid på kjøkkenet. Jeg ønsker å ha full kontroll på alt. Og ja, jeg har mye mer enn jeg trenger å ha. Jeg bruker lang tid på å få alt skikkelig og jeg skal kvitte meg med 1/3 av det jeg har, om mulig. Det er så ufattelig mye klær som ikke blir brukt, samvittighetssamler (meg). Ellers har vi fått på plass ting på badet, nå er det bare å begynne med klesvasken! Opp i alt mottok jeg mitt første kjøp av klær på nett. Ja, det er helt sant, jeg har aldri shoppet klær på nett før. Denne kjolen bestilte jeg fra bubblerom. Jeg tenkte at jeg var trygg om den gikk ut med midjen, hadde åpen hals og manglet armer. Jeg hadde rett. Så her har Ole knipset noen bilder av meg som rett og slett er bekkmørke. Jeg skal ta noen nye senere, kanskje. Kjolen finner du her, og du kan se den bedre. Så har resten av kvelden gått til å jobbe med bilder etter at lillejenta la seg. Jeg har tre bildeserier å gjøre ferdig i morgen, før jeg har nytt oppdrag på lørdag. Da skal jeg fotograferer ei jente på to måneder. Gleder meg til det. Klokken er 01.25 og jeg skal opp 06.30 for å kjøre Ole til jobb slik at jeg kan bruke bilen og kjøre henne i barnehagen i Oslo. Nå skal jeg smøre frokost og lunsj til jenta så hun har i barnehagen. Hun stortrives forresten. Vi har plutselig mye mer plass å rutte på. Hun har eget rom og jeg får plass til både kontor og studio i kjelleren om jeg vil. Ønsker dere en flott fredag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *