Effektive dager i Bodø

Her tuter det og går. I går shoppet jeg med lillesøster, trente og fotograferte noen barn hos en kunde på dagtid. Meg og Kristin mellom to uteplasser midt i sorte natten. Herreminn så moro vi hadde det i går. Jeg prøver å sette sammen litt bilder fra de siste dagene her. Akkurat nå sitter jeg litt klein i leiligheten til Jannicke. Jeg har vasket gulvene og ryddet etter gårsdagens fest. Nå skal jeg kjøre hjem til bestemor straks jeg har skrevet dette innlegget. Være litt med henne før det blir TV-kveld hos Kristin. Vi skal se på Tigerstaden og spise noe godt. Håper på taco. Kyllingtaco! Åh, det hadde vært noe. Kjenner jeg er sulten. 1. Snakker med jenta mi på facetime. Hun savner mamma. 2. Tibringer litt tid hjemme hos bestemor. Vi roter litt i gamle saker og mimrer. 3. Trener på Stamina HOT (for et navn) sammen med lillesøster Cecilie. 4. Koser med tantebarnet mitt. I går kveld drakk vi her hjemme hos Jannicke. Denne flotte gjengen. Før vi dro ut samlet jeg oss for et gruppebilde. Vi endte opp på Sydøst først, så trasket vi opp til ‘Dama Di’. Morsomt navn. «I kveld fær æ på dama di!» 1. Jannicke og meg på torsdag. 2. Var ute på Sydøst sammen med Thomas fra Cir.Cuz på fredag, de hadde konsert i glasshuset. 3. Møtte Lars Monsen på byen, fredag. 4. Per Heimly hadde utstilling på uteplassen ‘Dama Di’ i går.   Husk Tigerstaden på TV 2 Bliss i kveld 20.00. Reprise i morgen kveld. Denne episoden gleder jeg meg til å se. Vi var på Guns and ammo og fikk skyte. Det var så utrolig fett!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *