De herligste smilene

Hei på dere! Jeg er altså trygt hjemme hos pappa oppe i nord-Norge. Kjenner at roen senker seg i kroppen og jeg blir rett og slett litt lat i hjemmet. Blir dullet litt med og pappa disker opp med masse deilig mat. Skal blogge mer bilder fra denne fantastiske plassen, men hittil er det bare jobbebilder. Her er noen av bildene fra dagens fotografering. To nydelige jenter på syv og to år. Denne gangen satt jeg sammen to store bilder som dette over. Da ble plutselig alle tullebildene mer interessante å ha med. Jeg tror de gjør seg supert på i en stor ramme ved siden av hverandre. Kanskje på A2 i størrelse, faktisk. Når jeg fotograferer kjører jeg hjem til kunden. Jeg merker så stor forskjell på dette og å ha dem i studio. Hjemme er de trygge og føler at jeg kommer på besøk, ikke motsatt. Da er barna mer leken og tør å være litt tøffe. Føler jeg fanget mange øyeblikk mellom ‘salt og pepper’ i dag, som mammaen deres kalte dem. Jeg har fremdeles plass til et oppdrag til på torsdag her i Sortland/Myre/Stokmarknes og har plass for dere i Bodø på fredag, lørdag og søndag. Kontakt meg på mail@anetteantonsen.com, eller enda enklere, på denne Facebooksiden: Anette Antonsen Photo Instagram: @anetteantonsen og mine tidligere kunder må gjerne legge ut bilder under #anetteantonsenfoto slik flere allerede har gjort. Jeg synes det er moro å titte på! Hvis du liker bildene mine må du mer enn gjerne like innlegget og dele det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *