Hvor lenge skal en barnebursdag vare?

I dag feiret vi denne jenta vår med et selskap. På forhånd synes jeg at det var vanskelig å bestemme meg for tidsrom. Jeg ble sittende å google andre sine erfaringer og havnet til slutt på 2,5 time. Det var helt greit. Jeg tror tilogmed at to timer er nok. Tre timer hadde vært for lenge. Bursdagen var uten foreldre og alle leverte og hentet dem presis. Vi startet med å spise pøle i brød straks alle var kommet. Så spiste de kake. Etterpå ble alle sammen sittende i sofaen for å se på at jenta åpnet gavene. Det gikk utrolig bra. Ni unger satt helt stille og fulgte med i spenning. Etterpå fløy jeg henne rundt som en Tingeling for å gi takke-kose-susse-klem. Det ble en liten moro greie. Godterpose med litt av hvert og en liten leke ble utdelt til alle som ville se film og spise godteri. Det var alle, så klart. Peter Pan på skjermen funket meget bra og jeg tror vi hadde opp mot 30 minutter hvor det var totalt stille. Den siste halvtimen gikk til et totalt kaos hvor alle ropte og løp rundt som gal, men det var i orden. Da listet jeg meg i mellom for å rydde opp. Når alle barna var dratt var også stuen ryddet. Perfekt! Stolt jente som synes det var veldig stas å feire bursdagen. Hun fikk veldig mye fint. Jeg tror jeg blir like glad som henne for gavene. Går mye i ponni og barbie i denne alderen. Noen fine/ikke så fine bursdagserfaringer fra deg som leser?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *